Survivor All Star 2024 İlk Fragmanla Alevleniyor: Poyraz ve Turabi Arasında kavga! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

1 Ocak’ta ekranlara gelecek olan Survivor All Star 2024’ten yayınlanan ilk fragman, izleyicilere büyük bir heyecan yaşatacak gibi görünüyor. Acun Ilıcalı’nın sunumuyla gerçekleşecek olan yarışmanın açılışında, Ilıcalı, “SMS yok. Her koyun kendi bacağından asılacak” sözleriyle tanıtımı yapıyor. Ancak, bu sözlerin ardından Poyraz ve Turabi arasında çıkan bir tartışma dikkat çekiyor.

Survivor All Star 2024’ün ilk fragmanında, Turabi’nin “Şampiyonsan efendi olacaksın” sözleriyle gerginleşen atmosfer, izleyicilere mücadelenin dozunu yükseltecek gibi görünüyor. Özellikle sosyal medyada rakiplerine gözdağı veren Turabi, ilk oyun öncesinde Poyraz ile karşı karşıya gelerek ilk gerginliği yaşatıyor.

Acun Ilıcalı, yarışmanın açılışında, “SMS yok… Her koyun kendi bacağından asılacak. Kimleri suçlayamayacaksınız. İyiyseniz sonuna kadar gidebileceksiniz. Nagihan Karadere’nin hayalleri gerçek oluyor. Onu anca kendi başarısızlığı eleyecek. Orada da ne bahaneler duyacağız bilmiyorum ama…” şeklinde konuşarak izleyicilere heyecan dolu bir sezon vadederken, Poyraz ve Turabi arasındaki gerginlik fragmanın ilk dakikalarında ortaya çıkıyor.

İlk dokunulmazlık oyununda Poyraz ve Turabi arasındaki gerginlik tırmanıyor. Poyraz, Turabi’nin haftalardır süregelen sosyal medya paylaşımlarına atıfta bulunarak, “2 aydır bütün saygısızlıkları ve kışkırtmaları yapan bu adam. Şampiyonsan efendi olacaksın. Seni ağlatacağım” ifadeleriyle gerilimi arttırıyor.

Turabi’nin öfkesi doruğa çıkıyor ve Poyraz’a doğru koşarak, “Senin biberonunu getirdim. Emziğini… Konuşma lan. Efendiliği öğretecek son adamsın” diyerek gerginliği tırmandırıyor. O anlarda diğer yarışmacılar araya girerek Turabi’yi engellemeye çalışıyor.

Yaşanan gerginlik sonrasında konseyde konuşan Acun Ilıcalı, özellikle Turabi’yi uyararak “Kırmızı alarm veriyorum Survivor’da” ifadelerini kullanarak izleyicilere beklenmedik bir sezon vaat ediyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Uyuşturucu batağına düştüğünü itiraf eden Damla Ersubaşı’na sevenleri destek oluyor

HIZLI YORUM YAP