Survivor 2022 All Star Mert ile Sude olayının perde arkası ada karıştı! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3109$% -0.63

EURO

34,7113% -0.43

STERLİN

40,6297£% -0.55

GRAM ALTIN

2.413,29%-0,37

ÇEYREK ALTIN

3.947,00%-0,27

a

Survivor 2022 All Star Mert ile Sude olayının perde arkası ada karıştı!

Survivor 2022 All Star Mert ile Sude olayının perde arkası ada karıştı! Milyonlar kişinin izlediği yarışmada Mert Ogeday ve Sude arasında yaşanılan gelişme gündeme bomba gibi düştü!

Mert açıkladı: Daha önce defalarca bu olayı Nisa yaşadı, aynı olayı Sude’nin yaşamasını istemiyoruz, Eğer bu yaşanılan olaylardan dolayı Sude zarar görürse Aycan gibi benden yarışmadan ayrılmayı düşünüyorum dedi.

OGEDAY. Ogeday ise konuyla ilgili Sude ile konuştuğunu ve üzgün olduğunu ve bundan dolayı ona sorduğunu ve eğer bir durum varsa hiç o topa girme dediğini belirtti. Olaylar gelişti eğer ismi gibi Kendi de Mert’se bunu açıkça söyler dedi.

Sude: Kimsenin üzülmesini istemiyorum, özel bir durum buradan çıkınca bu konuyu tekrardan konuşur muyum bilmiyorum, üzgünüm ve kırgınım.

Nisa: Herkes elini kalbine koyarak konuşursa durum ortaya çıkar ve çözülür. Özel bir konu dedi. Sude gerçekleri öğrendiği için üzgün olduğunu belirtti.

Acun ILICALI MERT SUDE SENİN İÇİN NE ANLAM İFADE EDİYOR?

Herkesin merakla beklediği soruyu Acun ILICALI sordu ve Sude senin için ne anlam ifade ediyor dedi, Mert ise o benim için çok değerli birisi benim yüzümden üzgün olması durumu olursa yarışmayı bırakırım dedi.

İkilinin birlikte olduğu yarışma öncesinde konuşulmuştu.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Maske Sen Kimsin ‘de sezon aksu sürprizi

HIZLI YORUM YAP