Şeyma Subaşı Evlenmeden Mohammed Alsaloussi'den Hamile Kaldı! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5445$% 0.25

EURO

35,1506% 0.64

STERLİN

40,8841£% 0.63

GRAM ALTIN

2.436,50%-0,07

ÇEYREK ALTIN

4.032,00%-0,92

a

Şeyma Subaşı Evlenmeden Mohammed Alsaloussi’den Hamile Kaldı!

Şeyma Subaşı Evlenmeden Mohammed Alsaloussi’den Hamile Kaldı! Sürekli olarak hamile olmadığını iddia eden Şeyma Subaşı hamile olduğunu açıkladı.

Tadını Çıkaracağım!

Evlenmeyi erteleyen ikilinin hamileliğin tadını çıkarmak için süre istediği iddia edildi. Daha önce açıklamalarında hamile değilim, evlenmezden olmaz diyen Subaşının evlenmeden hamile kalması tepkilere neden oldu.

Bir çok kişi ise Hani Hamile Değildin?

Subaşını eleştiren kullanıcıların büyük çoğunluğunun ise Şeyma Subaşının takipçisi olduğu iddia edildi, geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı için örnek bir insan değil asla örnek almayın yorumları ve eleştirileri yapılmıştı.

Çocuğun Cinsiyeti Henüz Belli Değil!

Mohammed Alsaloussi’den Hamile kalan Şeyma subaşının çocuğun cinsiyetinin henüz belli olmadığı iddia edildi. Paylaşımı ise kısa sürede Sildiği görüldü, gelen tepkilerden dolayı silindiği iddia ediliyor.

Evlilik Bundan Dolayı Aceleye Getirilmiş.

“Dürüst olmak gerekirse evlenmek için acele etmemizin nedeni de buydu” diyen Subaşı, “Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik. Birbirimize sevgi ve saygı duyuyoruz, şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik. Bütün iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkürler. Gelecek için heyecanlıyım” diye konuştu.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sanatçı Nejat İşler, SOL Parti’ye üye oldu “Örgütlenmekten korkmayın; şimdi tam zamanı”

HIZLI YORUM YAP