Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu Şarkıcı Hadiseye Tazminat ödeyecek! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5704$% 0.22

EURO

34,9548% -0.11

STERLİN

40,7254£% -0.23

GRAM ALTIN

2.443,88%0,33

ÇEYREK ALTIN

4.064,00%0,29

a

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu Şarkıcı Hadiseye Tazminat ödeyecek!

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu Şarkıcı Hadiseye Tazminat ödeyecek! Sivri dili ve yaptıkları programlarda olan konuşmalarla bir çok kişi tarafından tepki toplayan Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu Hadiseye tazminat ödeyecek!

HADİSE 100 bin TL tazminat  talep etmişti

Zarara uğradığını ve farklı konularda algı oluşturulan programa dava açan Hadise davayı kazandı. Sosyal Medya’da gündem olan karar neticesinde Seren Serengil ise sessizliğini korurken, Hadise’nin ise davayı kazandığı için mutlu olduğu aktarıldı

Seren Serengil Güncem Olmaya Devam Ediyor

Yaptığı sıra dışı konuşmalar ile tepki toplayan programlara imza atan Seren Serengil2in sürekli gündemde olması ise gözlerden kaçmadı.

Şarkıcı Hadise, 2018 yılında Bodrum’da işlettiği mekana 1 milyon 900 bin TL icra geldiğine yönelik ileri sürülen iddia hakkında yorumlarda bulunan sunucu Seren Serengil ve o dönem programdaki partneri Cengiz Semercioğlu’na dava açmıştı. Görülen davada mahkeme, davalılar Serengil ve Semercioğlu’nun Hadise’ye toplam 8 bin TL manevi tazminat ödemesine karar verdi

Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu’nun, Hadise’ye toplam 8 bin TL manevi tazminat ödemesine karar verildi. İstanbul 13. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen duruşmada taraf avukatları hazır bulundu.

Davalı Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil’in avukatları, yapılan haberin hukuka aykırı olmadığını ve ünlü şarkıcının haber sonrasında manevi zarara uğradığına dair kanıtın bulunmadığını ifade ederek, mahkemeden davanın reddini talep etti. Davanın kısmen kabulüne karar veren mahkeme, davalılar Serengil ve Semercioğlu’nun Hadise’ye toplam 8 bin TL manevi tazminat ödemesine karar verdi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

35 yaşındaki şarkıcı Hadise Açıkgöz’ün, 2018 yılında Bodrum’da işletmiş olduğu bir mekana 1 milyon 900 bin TL’lik borcu sebebiyle icra geldiği iddia edilmişti. Seren Serengil ile Cengiz Semercioğlu, sunduğu magazin programında konuyu değerlendirmiş ve yorumlarda bulunmuştu. Ünlü şarkıcı, programda aleyhine yapılan yorumlar ile ilgili savcılığa başvurmuştu. Hadise, mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde Serengil ve Semercioğlu’ndan 100’er bin liralık manevi tazminat talep etmişti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mohammed Alsaloussi ile evlenmeye hazırlanan Şeyma Subaşı hamile mi?

HIZLI YORUM YAP