Şarkıcı Alişan ve Buse Varol çifti boşanıyor, Takipten çıktı! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

a

Şarkıcı Alişan ve Buse Varol çifti boşanıyor, Takipten çıktı!

Şarkıcı Alişan ve Buse Varol çifti boşanıyor, Takipten çıktı! Uzun süredir haklarında boşanacakları söylentileri artan ünlü çiftin İnstagram hesaplarından bir birilerini takipten çıkması ve biricik Kızları Eliz’in doğum günün ‘de bir birlerine yer vermemesi dikkatlerden kaçmadı!

KISA ZAMANDA BOŞANACAKLAR!

Çiftin son zamanlarda aralarının açılması dikkatlerden kaçmadı, bir çok magazin yorumcusu çiftin arasının açılmasının ise Buse Varol’a gelen iş teklifleri ve kariyer olarak dile getirilirken, Şarkıcı Alişan’ın ise kıskandığı belirtilmişti.

Buse Varol ve Alişan kızları Eliz’in doğum gününü kutladı. Alişan kızının doğum gününü kutlarken paylaşımlarda eşi Buse Varol yoktu. Buse Varol da çeşitli pozlar paylaştı ancak onun paylaşımlarında da Alişan pek görünmüyordu.

İKİLİ PAYLAŞIMLARINDA BİRİBİRLERİNE YER VERDİ

Alişan son paylaşımlarında koronvirüsten vefat eden kardeşinin çocukları ve eşiyle pozlarını paylaşırken Buse Varol’un fotoğrafta olmaması gündem oldu. İkilinin paylaşımlarında birbirlerine yer vermemesi takipçilerinin de gözünden kaçmadı. Alişan ile Buse Varol birbirini son paylaşımlarını da beğenmemeleri dikkat çekti.

Alişan ve Buse Varol çifti boşanıyor

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ünlü Yapımcı Serap Arnavut Kimdir..?

HIZLI YORUM YAP