Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin yeni ayrıntılar Ece Erken'in eşi silahlı saldırıda öldürüldü! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3825$% -0.34

EURO

34,8107% -0.09

STERLİN

40,6887£% -0.18

GRAM ALTIN

2.394,65%-1,14

ÇEYREK ALTIN

3.941,00%-0,99

a
  • Baykuş Haber
  • Magazin Haberleri
  • Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin yeni ayrıntılar Ece Erken’in eşi silahlı saldırıda öldürüldü!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin yeni ayrıntılar Ece Erken’in eşi silahlı saldırıda öldürüldü!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin yeni ayrıntılar Ece Erken’in eşi silahlı saldırıda öldürüldü! Magazin dünyasının sevilen isimlerinden olan sunucu Ece Erken Mahmutyazıcıoğlu sevgili eşinin silahlı saldırıda öldürülmesi magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Silahlı Saldırıda öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun şoförü de silahla yaralandı.

Yedi Kurşun isabet etmiş!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na öldürülmek için ise yedi kurşun isabet ettiği belirtiliyor. Son sözlerinde ise beni kurtarın dediği bildiriliyor. Önce bacağına ateş edildiği sonrasında dışarı çıkmaya çalışan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na ateş etmeye devam ettikleri görüntülere yansıdı.

FİKRET ORMANDA ORADAYDI!

Beşiktaş eski başkanı Fikret Ormanın orada olduğu belirtiliyor, Alacak verecek tartışması olduğu belirtiliyor. Konuyla ilgili bir çok kişi için emniyet arama çalışması devame derken iki kişinin yakalandığı bildirildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vurulduğu restoranda 2017’de uyuşturucu kaçakçısı Orhan Ünğan’ın avukatı Kudbettin Kaya öldürülmüştü.

KUZENİ KONUŞTU: RİZE’YE GÖTÜRÜLECEK

Cenazeyi almaya gelen ailesinden kuzen Mehmet Akyüz basın mensuplarına konuştu. Ece Erken’e ulaşılmadığı iddialarına karşılık bir şey bilmediğini söyleyen Akyüz, “Cenaze memlekete Rize’ye götürülecek. Biz de cenazesi kılınır diye geldik ama Rize’ye götürüyorlar. Neden böyle bir olayın yaşandığını hiç bilmiyorum. Birazdan alacaklar herhalde” diye konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Survivor All Star 2022 ‘de Barış ve Nisa gerginliği! Dudaktan öpüştüler şimdi kavgalılar!

HIZLI YORUM YAP