Rapçi Massaka'ya Cin musallat oldu! Yaşadığı paranormal olay hakkında konuştu! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5108$% -0.01

EURO

34,9796% 0.13

STERLİN

40,9547£% 0.14

GRAM ALTIN

2.421,73%1,78

ÇEYREK ALTIN

3.958,00%1,43

a

Rapçi Massaka’ya Cin musallat oldu! Yaşadığı paranormal olay hakkında konuştu!

Rapçi Massaka’ya Cin musallat oldu! Yaşadığı paranormal olay hakkında konuştu! İstanbul’a gelen ünlü Rapçi yaşadığı ilginç bir olayı anlattı!

Elraenn ile Twich yayınında paranormal olaydan bahsetti!

90 bin kişinin izlediği yayında dünyaca ünlü rapçi Massaka’nın paranormal olayı yoğun ilgi gördü. Astral seyahat eğitimi aldığını ve Avrupa’nın en iyi uzmanları ile görüştüğünü belirten massaka konu hakkında açıklamasında belirli aşamaların olduğunu, bu aşamaların ilk başında değişik suretler gördüğünü belirterek , kafanızın çok sağlam olması gerek olduğunu belirterek yakın zamanda açılacak bunla alakalı bir yerinin de olacağını belirtti.

Bir hafta boyunca Cinlerin musallat olduğunu belirtti, konu hakkında eğitim aldığı kişiyi ‘de arayarak bilgi aldığını da sözlerine ekledi.

O kadar çok deneme yaptığını fakat Allah’ın sisteminin bozulmayacağını da belirten Massaka Olaylar farklı bakmanın ve bir inanç doğrultusunda anılması gerektiğini belirti.

Massaka Astral seyahat eğitimi veren kişinin ise araştırmalar sonucunda ise Müslüman olduğunu açıkladı. Milyonlarca kişi ise çıkacak olan Shop mağazasının açılmasını bekliyor. Massaka 3,4 bin senelik malzemeler ile yapılabileceğini belirtti.

Massaka 20.05.2022 tarihinde IF Performance Hall Beşiktaş ‘de konser verecek

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

PARO’NUN YENİ SİNGLE’Sİ ÇIKTI

HIZLI YORUM YAP