Oktay Kaynarca'dan flaş çıkış! EDHO yeniden mi yayınlanıyor ? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,2587$% 0.04

EURO

34,7603% -0.49

STERLİN

40,5029£% -0.1

GRAM ALTIN

2.437,48%-0,28

ÇEYREK ALTIN

3.972,00%-0,42

a

Oktay Kaynarca’dan flaş çıkış! EDHO yeniden mi yayınlanıyor ?

Etiler’de eğlendiği  bir mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakmayan Oktay Kaynarca, başrolünde yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeniden ekranlara döneceği iddialarına doğrudan açıklık getirdi.

 

 

“Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”  dizisinde oynadığı Hızır Çakırbeyli karakteriyle hafızalara da yerini tutan Oktay Kaynarca, geçtiğimiz gün Etiler’de bir mekandan çıkarken kameralara yansıdı. Mekan çıkışı gazetecilerle sohbet eden ünlü oyuncu, beklenmedik bir şekilde final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hakkında konuşarak sesizliğini bozdu.

 

“BENİ İLGİLENDİRMİYOR!”

Dizinin dijital platformda yeniden sahne alacağı ve kendisinin de kadroda olmadığı haberlerine açıklık getiren Kaynarca, “Benim bir haberim yok, biz yokuz. Biz projenin içinde değiliz öyle bir şey varsa da haberimiz yok, bu konu ile ilgili karar mercii ben değilim. Bu konuları diğer arkadaşlar ile konuşursanız daha sağlıklı olur ama bizi uzaktan yakından hiçbir şekilde ilgilendirmiyor, bir bilgimiz de yok.” ifadelerine yer verdi.

 

Bir diğer yandın “Yeni bir projem var” diyen usta oyuncu, “TV’de olacak. Hatta yapımcılığını ben üstleneceğim. Şimdilik bu kadar bilgi yeterli” şeklinde sözlerini noktaladı.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Survivor All Star 2022 15 Ocak – 1. bölüm ada konseyi eleme adayı kim oldu?

HIZLI YORUM YAP