Metecan Birsen, Selin Ciğerci'yle aşk yaşadığı dedikodularını yalanladı | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5551$% 0.2

EURO

34,9681% -0.04

STERLİN

40,7929£% -0.11

GRAM ALTIN

2.447,27%0,47

ÇEYREK ALTIN

4.065,00%0,17

a

Metecan Birsen, Selin Ciğerci’yle aşk yaşadığı dedikodularını yalanladı

Metecan Birsen, Selin Ciğerci’yle aşk yaşadığı dedikodularını yalanladı, Hakkında Selin Ciğerci ile aşk yaşadığı iddia edilen Metecan Birsen sert ifadelerle konuyu kınadı ve bunun asılsız olduğunu dile getirdi.

Haber ve yalan bilgilerden dolayı konuyu adli olarak suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Selin CiğerciFenerbahçe Beko’da forma giyen ve anne tarafından İrlandalı olan Türk basketbolcu Metecan James Birsen’le aşk yaşadığını ileri sürmüştü.

Çıkan bu iddialar sonrasında Birsen, sosyal medya hesabından açıklamaya yaptı. Metecan James Birsen, hakkında çıkan aşk iddialarına sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşarak yalanladı.

Yakışıklı basketbolcu, “Bugün hakkımda çıkan ve bir çok farklı mecrada da yer bulduğunu öğrendiğim haberler le hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Konu, menajerim ve avukatım aracılığıyla hukuki yollar üzerinden takip edilecek ve gerekli tüm aksiyonlar alınacaktır. Hukuki sürecin sonunda, insanların hayatlarıyla ilgili bu takip yalan haberler i üreten kişiler ve kurumlar için örnek teşkil edecek kararlar çıkacağı kararlar ümit ediyor, bu haberi çıkaran ve yayılmasına vesile olan kişi ve mecraları şiddetle kınıyorum” ifadelerini kullandı.

Metecan Birsen, Selin Ciğerci'yle aşk yaşadığı dedikodularını yalanladı

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İrem Derici: Lerzan Mutlu’ya uyku sersemi terbiyesizce mesajlar attım dedi!

HIZLI YORUM YAP