Merve Boluğur'a sordular Erkan Şen sosyal medya paylaşımlarınızı kıskanıyor mu? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5223$% 0.24

EURO

34,9760% 0.55

STERLİN

40,7727£% 0.41

GRAM ALTIN

2.432,20%-0,25

ÇEYREK ALTIN

4.025,00%-1,09

a

Merve Boluğur’a sordular Erkan Şen sosyal medya paylaşımlarınızı kıskanıyor mu?

Merve Boluğur’a sordular Erkan Şen sosyal medya paylaşımlarınızı kıskanıyor mu? Magazin dünyasının sevilen isimlerinden olan ve yaptığı her paylaşım ve açıklama ile gündem olan Merve Boluğur’a bir muhabirin sorusu üzerine bu soruyu beğenmedik cevabı verdi.

Uzun süredir aşk hayatında yalnız olduğu için sık, sık farklı isimler ile adı anılan ismin mutluluğu ise gözlerinden okunuyordu.

Merve Boluğur Ormana gidiyorum!

Sesi ile gündeme gelmek istediği belirten ünlü ismin yakın zamanda şarkı seslendireceği iddia ediliyordu, Merve Boluğur sık, sık ormana gittiğini ve şarkı sözü yazdığını dile getirdi. Hayranları ise bu açıklama ile çıkacak olan şarkıları şimdiden merak ettiğini belirtti.

Bunu Erkan ile birlikte yapabiliriz.” diyerek çalışma üzerinde olduğunun müjdesini verdi.

SORUYU DUYUNCA KAHKAHA ATARAK UZAKLAŞTILAR

Sosyal medyayı da aktif kullanan ve yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çeken Boluğur, muhabirlerin “Erkan Bey sosyal medya paylaşımlarınızı kıskanıyor mu?” sorusuna kahkaha atarak ve birbirlerine bakarak “Bu soruyu beğenmedik. Biz artık evimize gidelim” yanıtını verdi.

“FAZLA KONUŞMAYI DEĞİL, YAŞAMAYI SEVİYORUM”

Oyuncu, yeni bir aşka yelken açtığı işletmeci Erkan Şen’in kendisine değer verdiğini, ancak yaşadığı aşkla ilgili fazla konuşmayı sevmediğini anlatıp, şöyle konuştu: “Bana gerçekten çok değer veren bir adam, fazla konuşmayı değil yaşamayı seviyorum. Mutluluğum daim olur inşallah!”

Boluğur ve Şen’in neşeli halleri dikkat çekti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Deha Bilimlier ile Gülşah Saraçoğlu yasak aşk mı yaşıyor? Cevabı herkesi şok etti!

HIZLI YORUM YAP