Melis Ketenci ve Savaş Zafer nişanlanıyor! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,2574$% -0.08

EURO

34,8648% 0.09

STERLİN

40,5269£% -0.01

GRAM ALTIN

2.432,65%0,33

ÇEYREK ALTIN

3.977,00%-0,22

a

Melis Ketenci ve Savaş Zafer nişanlanıyor!

Melis Ketenci ve Savaş Zafer nişanlanıyor! Türk sinema tarihinin en sevilen isimlerinden olan güzelliği ile dillere destan Perihan Savaş’ın oğlu Savaş Zafer dünya evine girmeye hazırlanıyor!

SAVAŞ ZAFER MELİS KETENCİ NİŞANLANIYOR!

Özel bir evlilik teklifi alan Dijital içerik üreticisi Melis Ketenci evlilik teklifine evet dedi ve iki ünlü isim nişan hazırlıklarına başladı.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Perihan Savaş ve Şule Ketenci ile birlikte önceki gün Nişantaşı’nda alışverişe çıkan Savaş Zafer ve Melis Ketenci, nişan için hazırlıklara başladı. Mağazaları gezen dörtlü, alışveriş sonrası soluğu dinlenmek için bir mekânda aldı.

“DÜĞÜN TARİHİMİZ BELLİ DEĞİL”

Gazetecilere poz veren dörtlü, nişan için alışverişe çıktıklarını söyledi. Savaş Zafer, “Düğün tarihimiz henüz belli değil. 27 Mayıs’ta isteme 28 Mayıs’ta da nişanımız olacak. Bugün de alyans ve kıyafet bakmaya çıktık” diye konuştu.

FANUSTA EVLİLİK TEKLİFİ

1987-1995 yılları arasında evli kalan Perihan Savaş-Yılmaz Zafer çiftinin oğulları kasım ayında evliliğe giden yolda ilk adımı atmıştı. Uzun süredir birlikte olduğu dijital içerik üreticisi Melis Ketenci’ye yüzüğü takmıştı.

Melis Ketenci ve Savaş Zafer nişanlanıyor!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hande Erçel Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyor!

HIZLI YORUM YAP