Kylie Jenner hamile, Travis Scott ile 2. bebeklerini bekliyor! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Kylie Jenner hamile, Travis Scott ile 2. bebeklerini bekliyor!

Kylie Jenner hamile, Travis Scott ile 2. bebeklerini bekliyor! 24 yaşındaki milyarder hamile ve ikinci çocuğunu tekrar tekrar, tekrar tekrar aşkla bekliyor Travis Scott olay doğrulandı.

Çift zaten 3 yaşındaki kızı Stormi’yi paylaşıyor ve Jenner küçük kızları için bir kardeş istemek konusunda açıktı.

Bir kaynak , tüm ailenin “heyecanlı” olduğunu söyledi .

Haber, Caitlyn Jenner’ın Perşembe günü başka bir torun beklediğini açıklayarak spekülasyonlara yol açmasının ardından geldi , ancak bunun üçüncü bebeğini kız arkadaşı Valerie Patalo ile bekleyen oğlu Burt Jenner ile ilgili olduğu ortaya çıktı .

Harper’s Bazaar’ın Mart 2020 sayısı için verdiği röportajda Stormi’ye bir kardeş sahibi olup olmadığı sorulduğunda, makyaj gurusu şunları söyledi: “Arkadaşlarımın hepsi bu konuda bana baskı yapıyor… Stormi’yi seviyorlar. Kesinlikle ona bir kardeş vermek için baskı hissediyorum ama böyle bir plan yok.”

Ve BFF Stassie Karanikolaou’nun #DoYourPart Instagram Live serisinde yer alırken Kylie şunları ekledi: “Yedi çocuk istiyorum ama şu anda değil.

“Hamilelik sadece bir şaka değil; Bu ciddi bir şey ve zor” diye ekledi. “Henüz buna hazır değilim.”

Nisan 2017’de Scott ile çıkmaya başlayan Kylie, ilk hamileliğini saklanarak geçirdi ve Stormi’nin gelişini ancak doğum yaptıktan sonra duyurdu .

Daha sonra Andy Cohen’e akıl yürüttü : “Hayatımın çoğunu paylaştım. Ben de hamile kaldığımda çok gençtim ve kişisel olarak benim için çok fazlaydı. Bunu da kamuoyuna nasıl sunacağımı ve herkesin fikrine nasıl sahip olacağımı bilmiyordum. Sanırım bu tek başıma üstesinden gelmem gereken bir şeydi.”

Ablası Kendall Jenner aynı fikirde: “Bu kesinlikle bir teori – Ben hiç hamile kalmadım ve eminim bununla ilgili çalışmalar var – ama bence hamileyken ne kadar huzurlu olursanız, bu çocuğunuza da yansıyor. .

“Bence bu, bugün kızının bile bir yansıması ve ne kadar şaşırtıcı ve güzel olduğunu, çünkü Kylie hamileliğinde çok huzurluydu. Bunun gerçekten en iyi karar olduğunu düşünüyorum.”

Kocası Kanye West’ten dört çocuğu olan ablası Kim Kardashian , Kylie’nin kendisini ve müstakbel bebeğini korumak için evden çıkmadığını açıkladı.

40 yaşındaki Kim, “Araba sürerken ve hamile olduğumuz zamanlar oldu ve paparazziler neredeyse arabalarımıza çarpacaktı çünkü sadece bir fotoğraf istediler” dedi. “Kylie, bence, güvenliğini, bebeği korumak ve bunun sadece özel bir an olmasını sağlamak istedi.”

Aylarca evde kalırken bile paparazzilerden rahatsız olduğunu söyleyen Kylie, “Evimde ve mahallemin çevresinde kaldım. Sonra, sonlara doğru her gün helikopterler olurdu – tüm teslimatlarımı çekecekleri için dışarı bile çıkamıyordum.”

Kardashian-Jenner klanının en küçüğü, bu yaz Idaho’da son derece bol bir gömlekle dışarı çıktığında hamilelik söylentilerini ilk kez ateşledi.

Jenner ayrıca, herhangi bir çiğ balık yerine tüm avokado ruloları gibi görünen suşi siparişinin bir resmini de paylaştı.

Hayranlar, bir tweet ile hemen aldı: “Kylie balıksız suşi yiyor… o hamile.”

Görünüşe göre hayranlarını yoldan çıkarmak için bir teklifte bulunmak isteyen Kylie, Instagram Hikayelerinde bir kokteylin fotoğrafını yayınladı ve “Lychee martini gibi bir şey yok” ve ardından çiğ balık ceviche’nin bir fotoğrafını yayınladı.

Ancak, bir kaynağın belirttiği gibi: “Ama gerçekten onu tüketiyor mu?”

Yorum yapmak için bir temsilci bulunamadı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sevcan Orhan’ın yeni sevgilisi kim? Gökhan Dağıstınlı kimdir?

HIZLI YORUM YAP