İrem Derici, Cem Belevi'nin ses kayıtlarını paylaşacağını açıkladı | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3509$% 0.24

EURO

34,9227% 0.28

STERLİN

40,6773£% 0.35

GRAM ALTIN

2.393,76%0,03

ÇEYREK ALTIN

3.941,00%0,08

a

İrem Derici, Cem Belevi’nin ses kayıtlarını paylaşacağını açıkladı

İrem Derici, Cem Belevi’nin ses kayıtlarını paylaşacağını açıkladı, Güzel şarkıcı aldatılması sonrasında sevgilisi Cem Belevi ile yollarını ayırmıştı!

İREM DERİCİ CEM BELEV’NİN SES KAYITLARI!

Cem Belevi aldatma konusunda, yanlış düşündüğünü açıklayarak, içi rahat olsun açıklaması yapmıştı. İrem Derici ise sosyal medyadan ateş püskürdü.

Ses Kayıtlarını Yayınlarım!

İrem Derici ayrıldığı eski sevgilisi için şu ifadeleri kullandı;  “Über samimiyetsiz açıklamayı izledim. Ben bir kaç saat uyuyup uyanıp her şeyi anlatayım ya, sıktı artık bu sahtekarlık. A’dan Z’ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi he ne dersin? ‘Yaz sonuna kalmaz İrem’i şutlarım zaten, şu takvimi bir doldurayım. Şimdi kötü çocuk imajı çizemem’ mi olsun ilk konumuz. Yoksa alevler attığın Influencer’lar mı sen seç. Ya da direkt itiraf ettiğin ihanetten de girebilirim mevzuya bana fark etmez.”

 "Über samimiyetsiz açıklamayı izledim. Ben bir kaç saat uyuyup uyanıp her şeyi anlatayım ya, sıktı artık bu sahtekarlık. A'dan Z'ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi he ne dersin? 'Yaz sonuna kalmaz İrem'i şutlarım zaten, şu takvimi bir doldurayım. Şimdi kötü çocuk imajı çizemem' mi olsun ilk konumuz. Yoksa alevler attığın Influencer'lar mı sen seç. Ya da direkt itiraf ettiğin ihanetten de girebilirim mevzuya bana fark etmez."

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Burcu Özberk Bikinisi ile güzelliğini sergiledi

HIZLI YORUM YAP