İBB'yi eleştirirken rezil olan Demet Akalın kayak keyfi yaptı | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5306$% 0.24

EURO

34,8985% 0.14

STERLİN

40,6178£% 0.11

GRAM ALTIN

2.444,76%0,28

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

İBB’yi eleştirirken rezil olan Demet Akalın kayak keyfi yaptı

İBB’yi eleştirirken rezil olan Demet Akalın kayak keyfi yaptı, sosyal medyadan farklı bir ülkenin paylaşımını yapan ve İstanbul diyerek metrolarda olan yoğunluğu eleştiren Demet Akalın rezil olmuştu, İBB açıklamasında farklı bir ülkeyi paylaştığını kanıtı gösterdi, demet akalın ise rezil olmuş. rezil olduktan sonra soluğu kayak yapmakta bulan eski mankenin paylaşımına tepkiler yağdı..

Metro paylaşımıyla dalga konusu olan Demet Akalın, Uludağ’da kayak keyfi yaptı

İspanya’da bulunan bir metroya ait görüntüleri İstanbul’da zannederek “Yorumsuz” etiketiyle paylaşıp doluluktan dert yanan Demet Akalın, şimdilerde tıklım tıklım olan Uludağ’da kayak keyfi yaptığı anları paylaştı. Birçok takipçi Akalın’ın bu görüntülerini tutarsızlık olarak nitelendirdi.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından metrolardaki kalabalığa dikkat çekmek isteyen Demet Akalın, bir fotoğraf paylaşarak “Söylenecek çok şey var… Metrolar, otobüsler, uçaklar hınca hınç… Nereye kadar devam edecek?” notunu düşmüştü.

demet Akalın rezil oldu

demet Akalın rezil oldu

demet Akalın rezil

Kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni alan fotoğrafa İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun da tepkisiz kalamamış ve tüm sektörlerin normale dönmesi temennisinde bulunarak “Ancak, bu arzunuzu vurgulamak için kullandığınız fotoğraf İstanbul’dan değil Madrid’den, bilginize” notuyla Akalın’a cevap vermişti.

Kalabıktan dert yakınan ve bu paylaşımıyla eleştirilerin hedefi olan Akalın ilk fırsatta soluğu, şimdilerde doluluk oranı yüzde doksana çıkan Uludağ kayak merkezinde aldı.

Sosyal medya hesabından bol bol paylaşım yapan Akalın, bu hareketiyle tepki çekti.

Birçok takipçi, Akalın’ı söyledikleri ve yaptıklarının birbiriyle uyuşmadığını ve tutarsız davranışlar sergilediğini söyleyerek eleştiri bombardımanına tuttu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mehmet Ali Erbil yürüdüğü dakikaların görüntülerini paylaştı

HIZLI YORUM YAP