Hamile Rihanna Paris Moda Haftası Dior Show'da Çıplak Elbisesiyle Çıplak Kaldı | Magazin Haberleri
DOLAR

32,1975$% 0.02

EURO

35,1608% 0.05

STERLİN

40,9987£% 0.11

GRAM ALTIN

2.471,36%0,16

ÇEYREK ALTIN

4.004,00%0,17

a

Hamile Rihanna Paris Moda Haftası Dior Show’da Çıplak Elbisesiyle Çıplak Kaldı

Hamile Rihanna Paris Moda Haftası Dior Show’da Çıplak Elbisesiyle Çıplak Kaldı, Milyonların hayran olduğu ünlü şarkıcı elbisesi ile ilgi odağı oldu.

Geçen hafta Gucci’de çılgınlığa neden olan Rihanna , bugün Paris’te ikinci resmi Moda Ayı görünümünü yaptı. Yıldız adayına (sadece birkaç gün önce Milano’da gösterilen bir Diesel Fall 2022 mont giyiyordu), geçen yıl vefat etmeden önce tasarımcı Virgil Abloh tarafından denetlenen son koleksiyon olan Off-White şovunda erkek arkadaşı ASAP Rocky katıldı.

Ve nasıl bir gösteriydi. Setin ortasında dev bir avize ile, markanın 2022 Sonbahar koleksiyonunda bir dizi ünlü isim ve süper model, Abloh’un marka için en ikonik parçalarını yeniden şekillendiren bir dizi görünümle ortaya çıkmadan önce, bir modeller geçit töreni yaptı.

Naomi Campbell, Bella Hadid, Kendall Jenner, Amber Valleta, Helena Christensen, Cindy Crawford, Kaia Gerber ve daha fazlası model ikonu Debra Shaw’dan önce dev tül şekerlemeler, balo etekleri ve gelinliklerle ortaya çıktı.

Aynı zamanda Louis Vuitton için erkek koleksiyonlarının sanat yönetmeni olan Abloh, Aralık ayındaki ölümünden bu yana, biri Miami’de diğeri Paris’te olmak üzere Fransız plak şirketi tarafından onuruna iki haraç gösterisi düzenledi. Bu, neredeyse 10 yıl önce kurduğu marka Off-White’ın yaptığı ilk haraç gösterisiydi.

New Guards Group’un kurucusu Davide De Giglio, BOF’a “Bu kapatılmış bir marka değil” dedi . “Bu Off-White, gel konuşalım. Virgil her zaman ‘Kapıları açmak, yeni insanlarla, çocuklarla yeni bir şeyler yapmak istiyorum’ derdi. Ve kapı hala açık, büyük bir kayıp yaşadık ama diğer tarafta mutluluk var.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ÜNLÜ OYUNCU MERT ŞAHİN KİMDİR ?

HIZLI YORUM YAP