Hadise ve Mehmet Dinçerler tatilde, fotoğraflarına beğeni yağdı! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5551$% 0.2

EURO

34,9681% -0.04

STERLİN

40,7929£% -0.11

GRAM ALTIN

2.447,27%0,47

ÇEYREK ALTIN

4.065,00%0,17

a

Hadise ve Mehmet Dinçerler tatilde, fotoğraflarına beğeni yağdı!

Hadise ve Mehmet Dinçerler tatilde, fotoğraflarına beğeni yağdı! Uzun süredir ikilinin aşk yaşadığı ve birlikte tatile çıkacakları iddia edilmişti, ikilinin tatilde olması magazin dünyasına bomba gibi düştü, Hadisenin fotoğraflarına yarım milyon beğeni yağdı.

 HADİSE VE MEHMET DİNÇERLER MEKSİKA’DA

İkilinin Meksika’nın tatil yeri Tulum’da olduğu bildirildi. İkili hem Magazin’den hem ‘de daha rahat hareket etmek için bölgeyi tercih ettiği iddia ediliyor. Kaan Yıldırım ile ortak şekilde ayrılmıştı sarkışı hadise ve aradığı mutluluğu ise Mehmet Dinçerler ile buldu!

İLK OLARAK HADİSE VE MEHMET DİNÇERLER BODRUMDA GÖRÜNTÜLENDİ!

Bodrum’da yakınlaştıkları resimleri basına sızan hadise sorulara cevap vermemiş ve ilk fırsatta Meksika’ya gitmişti. Tatil ‘de Mehmet dinçlere poz veren hadisenin fotoğraflarına ise yarım milyon beğeni geldi. paylaşımlarına güneş ve kalp emojisi koydu.

Mehmet Dinçerler de konakladıkları otelin balkonundan Hadise’ye sırtı dönük poz verdi.

“NOKTALADIM!”

Hadise, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel. Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu… Ama bazen aşk olsa da olmuyor. Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın.” ifadelerini kullanmıştı.

“HANGİMİZİN PSİKOLOJİSİ YERİNDEYDİ?”

Ancak ünlü çift ayrılığa dayanamadı. Hadise, ocak ayında reklam yüzü olduğu bir markanın lansmanında Kaan Yıldırım ile barıştığını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı, “Büyük konuşmamak lazım. Hepimiz insanız. 2020’de hangimizin psikolojisi yerindeydi? Kadınlar duygularını çok yoğun yaşıyor. Hemcinslerim benim ne demek istediğimi anlayacaktır. Her şey yolunda. Şimdi çok mutluyuz” demişti.

Ancak çiftin birlikteliği uzun sürmedi ve 6 ay sonra yollarını yeniden ayırdılar.

Kaynak: Habertürk

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Aygün Aydının evinin önünde Sabancılara ait araç neden bekletiliyor?

HIZLI YORUM YAP