Hadise, Reza Zarrab mesajları ifşa olmuştu, Yargılanma devam ediyor | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5786$% 0.27

EURO

35,0006% 0.07

STERLİN

40,7836£% -0.04

GRAM ALTIN

2.459,95%0,99

ÇEYREK ALTIN

4.071,00%-0,07

a

Hadise, Reza Zarrab mesajları ifşa olmuştu, Yargılanma devam ediyor

Hadise, Reza Zarrab mesajları ifşa olmuştu, Yargılanma devam ediyor, magazin dünyasının yakından takip ettiği konuyla ilgili mahkemenin sürdüğü ve ifadelerin bir kısmı ise basına yansıdı.

9 Yıla Kadar Hapis İsteniyor!

Hapsi istenen gazetecinin ifadesi ise şu şekilde; Şüpheli Yaşar Ç.’nin ifadesine yer verilen iddianamede, 35 yıldır magazin gazeteciliğini yaptığını, söz konusu mesaj içerikleri ve uçak bilgilerinin ilk olarak sosyal medya üzerinden sahte bir hesap tarafından kendisine gönderildiğini, doğruluğunu teyit etmek için Hadise’nin menajerini aradığını ancak müsait olmadığı için teyit etme fırsatının olmadığını söylediği kaydedildi. Şüphelinin ifadesinde, haberde gerçeğe aykırı herhangi bir isnat veya ifade yer almadığını, tarafların ünlü ve konunun güncel olması nedeniyle kamu yararı olduğunu düşünerek haber yaptığını söylediği aktarıldı.

Yazışmalar sahte hesaptan gönderilmiş!

İddialara göre ise mesajların sahte bir hesaptan gönderildiğini buna karşılık, Gazetecinin ise Hadise’nin menajeri ile görüşmek istediği fakat görüşmenin gerçekleşemediği ifadelere geçti.

Konuyla ilgili mahkemenin devam edeceği bildiriliyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Emircan Şahin Kimdir, Nereli? Mesleği, Biyografisi

HIZLI YORUM YAP