Gigi Hadid kazancını Filistin ve Ukrayna'ya bağışlayacak | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4550$% -0.12

EURO

34,8613% -0.46

STERLİN

40,6551£% -0.46

GRAM ALTIN

2.441,50%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%0,07

a

Gigi Hadid kazancını Filistin ve Ukrayna’ya bağışlayacak

Gigi Hadid kazancını Filistin ve Ukrayna’ya bağışlayacak: Filistin ve Ukrayna da olan savaşa karşı kazancını bağışlayacağını açıklayan ünlü Model’in paylaşımı binlerce beğeni aldı.

Bir çok kişinin ‘de hedefi olan güzel Yıldız’ı en çok eleştirenler ise tarikatçılar ve radikal İslamcılar olduğu görüldü.

GIGI HADID’DEN DE DESTEK
Birçok ünlü; evlerini, ailelerini, sevdiklerini kaybedenlerin biraz da olsa rahat bir nefes almasını sağlamak için yardım ve destek yağdırıyor. Bunlara yeni bir halka da ünlü model Gigi Hadid’den geldi.

Gigi Hadid kazancını Filistin ve Ukrayna'ya bağışlayacak

‘ELLERİNİZİ ÇEKİN’
Bir süre önce kızı Khai’nin babası olan müzisyen sevgilisi Zayn Malik’ten olaylı bir şekilde ayrılan 26 yaşındaki Gigi Hadid, bu sonbahar sezonunda çıkacağı defilelerden elde edeceği geliri Filistin ve Ukrayna’ya bağışlayacağını açıkladı. Hadid, duyurusunu Instagram sayfası üzerinden yaptı. Filistin asıllı iş insanı Mohamed Hadid ile Hollandalı model Yolanda Hadid’in üç çocuğundan biri olan Gigi Hadid paylaşımında “Ukrayna’dan ellerinizi çekin, Filistin’den ellerinizi çekin… Barış, barış.. barış” diye yazdı.

TARİHİN EN TRAVMATİK DÖNEMLERİNDEN BİRİ
Gigi Hadid, tarihin en kalp kırıcı ve travmatik dönemlerinden birinin yaşandığını belirtti paylaşımında. Böyle bir ortamda moda alanında hazırlanan yeni koleksiyonları tanıttıklarını vurguladı Hadid. Önceden hazırlanan iş planlarını değiştirmelerinin mümkün olmadığını vurgulayan top model, yine de bu konuda bir şeyler yapmaktan geri durmayacağını açıkladı.

KAZANCI FİLİSTİN VE UKRAYNA’YA
Gigi Hadid, arkadaşı Mica Arganaraz’ı örnek aldığını ve 2022 yılının sonbahar sezonunda çıkacağı defilelerden elde edeceği geliri, savaştan etkilenen Ukrayna’ya ve yıllardır savaşın zorluklarını yaşayan Filistin’e bağışlayacağını belirtti. Hadid, herkesin gözlerinin ve kalbinin tüm insanların adaleti için açık olması gerektiğinin altını çizdi.

BARIŞ, BARIŞ, BARIŞ: Gigi Hadid, paylaşımını “Ellerinizi Ukrayna’dan çekin. Ellerinizi Filistin’den çekin. Barış, barış, barış” diyerek bitirdi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hazal Kaya’dan Ahmet Hakan’a yanıt: ‘Haddiniz değil!’ Ahmet Hakan’a tepki dinmiyor!

HIZLI YORUM YAP