Gamze Canel ve 'Tavukçular Kralı' Natan Haim'in Yasak Aşk Fotoğrafları Ortaya Çıktı | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Gamze Canel ve ‘Tavukçular Kralı’ Natan Haim’in Yasak Aşk Fotoğrafları Ortaya Çıktı

İzmir’de yaşayan market işletmecisi İbrahim Canel’in eşi Gamze Canel’in, ünlü iş adamı ‘Tavukçular Kralı’ olarak bilinen Natan Haim ile yaşadığı yasak aşk, şok edici fotoğraflarla gün yüzüne çıktı. Bu skandal İzmir’de büyük yankı uyandırırken, ölüm tehdidi alan İbrahim Canel, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

15 yıllık evliliklerinin temelini sarsan olayda, İbrahim Canel, eşinin cep telefonundaki güvenlik kamerası görüntülerinde, Gamze Canel’in Natan Haim ile uygunsuz bir şekilde görüldüğünü keşfetti. Haim, Ege-Tav şirketinin çoğunluk hissesini dünyanın en büyük gıda şirketlerinden Japon NH Foods Ltd’ye satışıyla tanınmıştı.

İbrahim Canel, eşinin ihanetini fark etmesinin ardından şaşkınlık içinde kaldı. Sabah gazetesinin haberine göre, telefondan çıkan fotoğraf ve videolara şahit olan Canel, eşiyle yaşadığı büyük tartışmanın ardından öğrendiği bir itirafla daha sarsıldı. Gamze Canel’in “Kaç git. Yoksa seni öldürteceğiz” sözleriyle kendisi için kiralık katil tutulduğunu öğrenen İbrahim Canel, durumu hemen İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na bildirdi.

İbrahim Canel, eşi Gamze Canel, Natan Haim, üvey kızının sevgilisi Umut Aslan ve kayınpederi Fakı Aydoğmuş ile birlikte kiralık katil olduğunu öne sürdüğü Fırat isimli beş şüpheli hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ölüm tehditleri karşısında can güvenliğinin tehlikede olduğunu belirten İbrahim Canel, yurt dışına kaçtı ve koruma talebinde bulundu. Boşanma davası açma kararı aldığını belirten Canel, adalete güvendiğini ve gerekenin yapılacağını umut ettiğini dile getirdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Dilek Taşı Figen’in annesi Feride Çetin kimdir?

HIZLI YORUM YAP