Fulya Öztürk'ün sunacağı programın detayları belli oldu | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Fulya Öztürk’ün sunacağı programın detayları belli oldu

Fulya Öztürk’ün sunacağı programın detayları belli oldu. FOX tv sezonun en iyi transferlerinden birisini yaptı. Ünlü muhabir Fulya Öztürk artık FOX TV’de ekranları süsleyecek.

Başarıdan başarıya koşan FOX TV’nin yapmış olduğu transfer ile yeni bir rekora gideceği iddia edildi. Yüzlerce kişi ise konuyla alakalı olumlu tepkiler verdiği görüldü.

CNN Türk’te istihbarat şef yardımcısı olarak görev yapan ünlü muhabir Fulya Öztürk’ün Fox TV’ye transfer olmasının ardından hangi programı sunacağı merak konusu olmuştu. Fox TV’nin bugün yayınlanan tanıtım filminde Öztürk, “Fulya ile Umudun Olsun” programıyla 12 Temmuz Pazartesi günü seyircilerin karşısına çıkacak.

Fulya Öztürk'ün sunacağı programın detayları belli oldu

CNN Türk’ün sevilen muhabiri Fulya Öztürk‘ün Fox TV’ye transfer olmasından sonra hangi programı sunacağı merak konusu oldu. Fox TV’nin yayınladığı tanıtım videosunda yeni transferi Fulya Öztürk’ün sunacağı programla ilgili tüm detayları verdi.

12 TEMMUZ’DA SEYİRCİ KARŞISINDA

Yapımını Karga Film, yapımcılığını Erhan Öz’ün, içerik uygulayıcılığını Kebriye Koç’un ve genel koordinatörlüğünü Gökhan Bektaş’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Seda Cam Ülgen’in oturduğu “Fulya ile Umudun Olsun”, 12 Temmuz Pazartesi günü Fox TV izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yasmin Erbil, leopar desenli bikinisiyle poz verdi!

HIZLI YORUM YAP