Deniz Akkaya: Eylül Öztürk ve Kenan Öztürk eş değiştirme partisi! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Deniz Akkaya: Eylül Öztürk ve Kenan Öztürk eş değiştirme partisi!

Deniz Akkaya: Eylül Öztürk ve Kenan Öztürk eş değiştirme partisi verdiği iddiası magazin dünyasını karıştırdı, Milyonlarca kişi ise duydukları karşısında şaşkına döndü, bir dönemin en iyi çıkış yapan fenomenleri arasında gösterilen ve bir çok firmanın da reklamını yapan Eylül Öztürk ve eşinin adı bir süredir, kara para aklama, uyuşturucu ticareti, yasadışı bahis siteleri ile adı anılıyor.

Skandal Haber ise medyaya şöyle yansıdı

Engin ve Dilan Polat çiftinin ardından gözler, Kenan ve Eylül çiftine çevrildi. Çift hakkında başlatılan soruşturma sonucunda mal varlıklarına el konuldu. Ancak, çiftin yaşadığı bu durum, ünlü isim Deniz Akkaya’nın hedef tahtasına oturmasına sebep oldu.

Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından çifti hedef alan sert paylaşımlar yaparak, Kenan Öztürk’ü uyuşturucu kullanmak ve eş değiştirme partisi düzenlemekle suçladı. Ancak, bu iddialara jet bir yanıt geldi.

“Belge göster, oradan ötme” diyen Kenan Öztürk, Akkaya’nın iddialarını yalanladı. “Bir şeylere cevap verip kanıtladıkça çıtanın b..unu çıkardılar. Şimdi de başka şeylerin iftirasını atmaya başladılar. Ya arkadaşım kanser gibisiniz. Bir yanda anneye çocuğa küfreden kadın var, millet bunu savunuyor. Üstelik ne dese kanıtladık. Bana belge göster oradan ötme” şeklinde konuştu.

Deniz Akkaya ise X hesabından çiftle ilgili sert paylaşımlarına devam ederek Kenan Öztürk’ün Amerika’da parti verdiğini iddia etti. “Bu ülkeyi, bu devleti, bu ülkenin insanını koyun, salak, aptal sanıyorsunuz. Uyuşturucu, swinger partilerle ilgili olan kısmı içler acısı. O pis, lağım ağzını bir daha açarsan Amerika’da o çocukları senin elinden aldırırım sana söz veriyorum. Hele bir dene, devam et bakayım” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Simge Nur Erkoç, estetik kurbanı oldu! Suratı patates tarlasına döndü

HIZLI YORUM YAP