Burcu Özberk: Evlenmeden anne olabilirim dedi! Hayranları oha Burcu! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3707$% -0.01

EURO

34,8168% -0.06

STERLİN

40,7732£% 0.21

GRAM ALTIN

2.398,48%0,08

ÇEYREK ALTIN

3.943,00%0,05

a

Burcu Özberk: Evlenmeden anne olabilirim dedi! Hayranları oha Burcu!

Burcu Özberk: Evlenmeden anne olabilirim dedi! son günlerce magazin dünyasında adından söz ettiremeyen yeni oyuncunun bu söylemi hayranlarını üzdü, nahif kişiliği ile bilinen Burcu Özberk söylemi sonrası bir çok kişi ise saçmalamayı kes bu ne demek.. edep yok mu sende hiç mi aile terbiyesi almadın mesajları atıldı, Burcu Özberk kimden hamile kalmak istediği ise merak konusu oldu.

Oyuncu Burcu Özberk önceki gün katıldığı bir sohbette çarpıcı itirafta bulundu. Özberk, “Kendime güvenirsem babasız bir çocuğu dünyaya getirebilirim. Bu yüzden de yumurtalıklarımı dondurmayı düşünüyorum” dedi.

Ünlülerin sohbet odalarında kendilerini çok rahat hissedip her konuda fikir belirttiği Club House uygulaması sosyal medyada çok popüler. Ekranın aranan yüzlerinden Burcu Özberk de önceki gün katıldığı bir sohbette söyledikleriyle gündem oldu.

Anne olmak için evlenmesine gerek olmadığını ifade eden Özberk, şunları söyledi:

“Belli bir yaştan sonra çocuk sahibi olamıyoruz. Ben de 31 yaşındayım. Evlenmeyi de düşünmüyorum ama kendime güvenirsem babasız bir çocuğu dünyaya getirebilirim. Bu yüzden de yumurtalıklarımı dondurmayı düşünüyorum.”

Geçen haftalarda işletmeci Murat Kazancıoğlu ile adı aşk dedikodularına karışan Özberk, “Murat benim arkadaşım. Hayatımda biri olduğu zaman saklamam, paylaşırım” açıklamasını yapmıştı.

Burcu Özberk daha önce verdiği bir röportajda da “Çok düşünmeden konuşurum. Aklıma ilk geleni direkt söylerim ama bu durum ikili ilişkilerde bazen sorun oluyor” demişti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kapalı Dansöz Didem Kınalı: Büyük bir saygısızlık, İbo Show’da Ali Sunal ve Bülent Serttaş şoku!

HIZLI YORUM YAP