Beta Berk Bayındır öldü! Ünlü Rapçi hayatını kaybetti | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3644$% 0.01

EURO

34,7836% -0.04

STERLİN

40,6592£% 0.16

GRAM ALTIN

2.393,27%-0,13

ÇEYREK ALTIN

3.931,00%-0,42

a

Beta Berk Bayındır öldü! Ünlü Rapçi hayatını kaybetti

Beta Berk Bayındır öldü! Ünlü Rapçi hayatını kaybetti; Olay sabaha karşı yaşandığı belirtildi, Ünlü rapçinin rezidansın 8. katından düşerek ölümü ise milyonlarca hayranını üzdü.

Beta Berk Bayındır Hayat Doluydu!

Yaptığı özel müzikler ise milyonlarca kişinin takip ettiği ve sevdiği müzisyenin ölüm haberi şok etkisi oluşturdu, Genç yaşlı herkes tarafından dinleniyordu.

Son yıllarda çıkan açık mikrofon yarışmasında ise sunucu olarak tekrar ekranlarda yer edinen başarıl rapçinin ölüm haberi üzerine milyonlarca hayranı göz yaşlarına boğuldu.

Hayata gülen gözlerle bakması, sempatik hareketleri ile tanınan rapçinin ölümü üzerine savcılık harekete geçti.

Olay sabah saat 08.00 sıralarında Gültepe Talatpaşa Caddesi üzerinde bulunan bir rezidansta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre “Beta” lakabıyla tanınan rapçi Berk Bayındır (31) sabah saatlerinde ikamet ettiği lüks rezidansın 8. katındaki dairesinin camından bilinmeyen bir nedenle düşerek hayatını kaybetti.

Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Bayındır’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcının incelemelerinin ardından genç rapçinin cenazesi, Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olay sırasında evde bulunan genç rapçinin kız arkadaşı da ifadesi alınmak üzere Gültepe Karakolu’na götürüldü. Olayın aydınlatılması için soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yıldız Tilbe’nin insanlara saldıran sokak köpekleriyle ilgili paylaşımı tepki çekmişti! Mahkeme kararını verdi!

HIZLI YORUM YAP