Barbaros Hızır Reis aslında kim ? Barbaros Akdenizin Kılıcı Tuna AsTepe Hızır karakterini canlandırıyor Ulaş Tuna Astepe kimdir ? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3345$% -0.1

EURO

34,8652% 0.13

STERLİN

40,6762£% 0.14

GRAM ALTIN

2.390,63%-0,24

ÇEYREK ALTIN

3.940,00%0,22

a
  • Baykuş Haber
  • Magazin Haberleri
  • Barbaros Hızır Reis aslında kim ? Barbaros Akdenizin Kılıcı Tuna AsTepe Hızır karakterini canlandırıyor Ulaş Tuna Astepe kimdir ?

Barbaros Hızır Reis aslında kim ? Barbaros Akdenizin Kılıcı Tuna AsTepe Hızır karakterini canlandırıyor Ulaş Tuna Astepe kimdir ?

Trt’de izliyicisi ile bulaşan Barbaros Akdenizin Kılıcı dizisi seyircinin yoğun beğenisi ile karşılaştı. Eski dönemde denizlerde yaşanan savaşları konu alan dizi de başarılı oyuncu Ulaş Tuna Astepe hzır reisi canlandırmaktadır .

 

Gerçek adı Hızır Reis olarak tarihte bilinir. Hızır reis yani Hayrettin paşa  Yavuz Sultan Selim tarafından Osmanlı devletine göstermiş olduğu üstün başarıları sebebi ile dinin hayırlısı” anlamına gelen Hayreddin adını verilmiştir. Denizlerde nam salan Barbaros ismi ise, aslında ağabeyi olan Oruç Reis‘e aittir; fakat Oruç Reis’in ölümünden sonra Hayreddin Paşa tarafından da kullanılmaya devam edilmiştir.

 

Hızır reis’i canlandıran Ulaş Tuna Astepe kimdir?

Ulaş Tuna Astepe, Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde okumuş , okulunu başarı ile bitirmiş Türkiye’nin gelecek Vaad eden gen oyuncusudur. 1988 doğumlu İzmit kütüğüne kayıtlıdır.

Tiyatro Yan Etki’nin sahnelediği ‘Cam Yapraklar’ oyunun da gösterdiği performans ile dikkatleri çeken oyuncu, KREK Tiyatro’nun büyük beğeni toplayan ‘Bayrak’ oyununda taçlandırdığı muhteşem oyunu ile tiyatro seyircisinin hafızasına kazındı.

Ardından KREK Tiyatro’nun ‘Babamın Cesetleri’ adlı oyununda da rol teklifi olan başarılı oyuncu Astepe, televizyonda ‘Karadayı’ ile ilk çıkış yaptı.

2015 yapımı ‘Analar ve Anneler’ dizisindeki Mustafa karakteriyle yine tüm izleyenlerin beğenisini almayı başaran Ulaş Tuna Astepe, en son Show TV’de ‘Rüya’da Alaz karakteri ile sevenlerinin karşısına çıkmıştı.

 

 

Kaynak : BaykusHaber.com/Puhu

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Özcan Deniz ile Samar Dadgar evleniyor mu? Özcan Tektaşı Taktı!

HIZLI YORUM YAP