Aygün Aydın Hakan Sabancı Hakkında: Beni hamile bırakırken iyiydi! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4157$% -0.26

EURO

34,7987% -0.56

STERLİN

40,8044£% -0.35

GRAM ALTIN

2.446,62%0,44

ÇEYREK ALTIN

4.064,00%-0,27

a

Aygün Aydın Hakan Sabancı Hakkında: Beni hamile bırakırken iyiydi!

Aygün Aydın Hakan Sabancı Hakkında: Beni hamile bırakırken iyiydi! Magazin dünyası Aygün Aydın ve Sabancı ailesinin veliahttı Hakan Sabancı hakkında açıklamalar yaptı. Kendisi için verilen 3 günlük hapis cezasının ardından açıklama yapan Aygün Aydın: Hakan Sabancı için beni hamile bırakıyken iyiydi çocuğuna bile sahip çıkmadın diyerek eleştirdi.

Bir çok magazin programı ve sitesi ise Aygün Aydın için haksız haberler yaptığı görünürken, Aygün Aydın’ın çocuğunun durumu ise netlik kazanmadı, daha önce 3 aylık hamile olduğunu açıklayan Aygün Aydın için ise bir çok medya ve basın ise yalan söylediğini iddia etmişti.

Kadın dernekleri ve kadın hakları savunucuları ise sessiz kaldı!

Hakan Sabancı’yla ilişki yaşadığını söyledikten sonra bir anda gündeme oturan Aygün Aydın, uzaklaştırma kararına uymamasının ardından hakkında zorlama hapis kararı çıkartan Sabancı’ya sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

Aydın, “Duygularımla oynayıp beni hamile bırakırken her şey iyi hoştu. Herkes öğrenince mi rahatsız oldun. Diğer pısırık kızlar gibi ortadan kaybolmayıp tüm pisliklerini cümle aleme bildirince mi hapsi uygun gördün” diyerek küfürler yağdırdı. Hakan Sabancı ile yaptığı konuşmaları ifşa ettikten sonra bir anda magazin basının gündemine oturan Aygün Aydın, daha sonra Instagram hesabından bir ultrason görüntüsü paylaşarak, “3 aylıkmış sanırım şok geçiriyorum” notunu düştü.Aydın’ın Hakan Sabancı hakkındaki açıklamalara devam etmesinin ardından mahkemeye başvuran Hakan Sabancı, genç kadın hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Bu karara uymayan ve açıklamalara devam eden Aydın, bu sefer 3 gün boyunca zorlama hapis cezasına çarptırıldı.

Açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Aygün Aydın’dan yine gündem yaratacak bir paylaşım geldi. Aydın, sosyal medya hesabından Hakan Sabancı’ya yüklenerek, “Sen beni nasıl o katillerin, böceklerin içine atıp öldürmeye çalıştıysan, andım olsun seni yerle bir etmeden bu dünyadan göçüp gitmeyeceğim” ifadelerini kullandı.Aydın paylaşımının devamında,

Aygün aydın hakan sabancı hamile

“Duygularımla oynayıp beni hamile bırakırken her şey iyi hoştu. Herkes öğrenince mi rahatsız oldun. Diğer pısırık kızlar gibi ortadan kaybolmayıp tüm pisliklerini cümle aleme bildirince mi hapsi uygun gördün. Hangi yüzle kadın haklarını savunacaksın. Daha kendi çocuğuna sahip çıkmamış adam, elbette ki avukat ordusuyla saldırıp ailesinin maddi gücünün arkasına sığınacaktır” sözlerini kullandı. Aydın, ilk paylaşımının arkasından bir paylaşımda daha bulunarak, Hakan Sabancı’dan nefret ettiğini söyledi. Aydın, “Ben ne kadar salak bir insan olduğumu bir kez daha anladım. Haberi olsa, asla böyle bir şeye müsaade etmezdi, kesin ailesinden biri yaptırıyor diye düşündüm. Sana toz kondurmadım. Oysaki ne kadar aptalmışım, senden nefret ediyorum” dedi. Diğer yandan Hakan Sabancı, aşk yaşadığı Dilan Sakar ile Ege tatiline devam ediyor.

İkilinin Ege tatilinde arkadaşlarıyla verdiği poz, basına yansımıştı.Aygün Aydın şu paylaşımlarda bulundu. “Senin kötürüm olduğunu görmeden ölmeyeceğim. Sen beni nasıl o katillerin içine böceklerin içine atıp öldürmeye çalıştıysan andım olsun seni yerle bir etmeden bu dünyadan göçüp gitmeyeceğim. Duygularımla oynayıp beni hamile bırakırken her şey iyi hoştu. Herkes öğrenince mi rahatsız oldun. Diğer pısırık kızlar gibi ortadan kaybolmayıp tüm pisliklerini cümle aleme bildirince mi hapsi uygun gördün. Hangi yüzle kadın haklarını savunacaksın. Daha kendi çocuğuna sahip çıkmamış adam, elbette ki avukat ordusuyla saldırıp ailesinin maddi gücünün arkasına sığınacaktır” Ben ne kadar salak bir insan olduğumu bir kez daha anladım. Son gece bile haberi olsa o böyle bir şeye asla müsaade etmezdi, kesin ailesinden biri yaptırıyor deyip sana toz kondurmamıştım. Oysa ki ne kadar aptalmışım. Senden nefret ediyorum!” dedi

hakan sabancı yeni sevgilisi

Kaynak: Haberler

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bige Önal Aras Bulut İynemli ayrıldı mı?

HIZLI YORUM YAP