Anıl Berk Baki Kimdir? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3258$% -0.11

EURO

34,7595% -0.11

STERLİN

40,6506£% 0.14

GRAM ALTIN

2.391,81%-0,20

ÇEYREK ALTIN

3.923,00%-0,72

a

Anıl Berk Baki Kimdir?

Anıl Berk Baki Kimdir? Acun ILICALI tarafından sunulan ve TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor Türkiye yarışmasında adını duyuran ünlü ismin hayatı magazin haberimizde. 

1991 Doğumlu olan Anıl Berk Baki Trabzonlu bir ailenin oğludur. Yelken Sporu ile ilgilenen Anıl Milli takım sporcusudur. Crossfit antrenörü olan Anıl Berk Baki , bir çok spor dalı ile ilgilenmiş bunlar arasında voleybol ve Amerikan futbolu vardır.

ONU HERKES SURVİVOR ANIL OLARAK BİLDİ!

Yarışmaya kattığı heyecan, bitmeyen enerjisi ile milyonlarca hayran kitlesine ulaşan ANIL agresif yapısını ile bilinse de oldukça duygusal bir karakter olarak bilinmektedir.  Hayvan sever olarak bilinen Anıl aynı zamanda sıkı bir Galatasaray taraftarı olarak bilinir. 

Survivor Yarışmasında gösterdiği gayret ile bir çok hayran kitlesine ulaşan Anıl Berk hayatı ve özel konuları hakkında konuşulmasından son derece rahatsız olduğu bilinmektedir. Yalan konusunda hassas olan Anıl Berk baki duygusal olarak ailesine oldukça düşkün sevdiklerine karşı son derece sıkı bağ kuran karakteri ile bilinmektedir. 

1.80 boyunda olan başarılı yarışmacı ve sporcu instagram hesabında şuanda 305K takipçisi bulunmaktadır. 

Baykushaber.com / Magazin haberleri / Anıl Berk Baki

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gökhan Özen’in son hali beğeni topladı

HIZLI YORUM YAP