Aleyna Tilki'nin saplantılı hayranının ifadesi ortaya çıktı: Tel örgülerden geçerek sitesine girdim, Kapıya dayanmış! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3673$% -0.36

EURO

34,7263% -0.26

STERLİN

40,6277£% -0.25

GRAM ALTIN

2.389,15%-1,37

ÇEYREK ALTIN

3.922,00%-1,81

a
  • Baykuş Haber
  • Magazin Haberleri
  • Aleyna Tilki’nin saplantılı hayranının ifadesi ortaya çıktı: Tel örgülerden geçerek sitesine girdim, Kapıya dayanmış!

Aleyna Tilki’nin saplantılı hayranının ifadesi ortaya çıktı: Tel örgülerden geçerek sitesine girdim, Kapıya dayanmış!

Aleyna Tilki’nin saplantılı hayranının ifadesi ortaya çıktı: Tel örgülerden geçerek sitesine girdim, Kapıya dayanmış! Sosyal medyadan açıklamaları ile gündem olan Tilki’nin evinin kapısına dayanan hayranı yüzünden korku dolu anlar yaşadığı belirtiliyor.

TİLKİ saplantılı hayranından şikayetçi oldu

Sosyal medyadan takipçileri paylaştığı görünün mesajlarda Aleyna Tilki’nin oldukça korktuğu belirtilen, hayranının tel örgülerden geçerek kapısına dayandığı belirtildi, hayranının ise ev adresini nasıl bulduğu merak edilirken, güvenlikli sitenin bu kadar güvensiz olması tepkilere neden oldu.

Şarkıcı Aleyna Tilki’nin ailesiyle yaşadığı siteye izinsiz girerek ‘Nitelikli olarak konut dokunulmazlığının ihlal etme’ suçundan gözaltına alınan Muhammed Erkam A., ifadesinde, hayranı olduğu ve bizzat görmek istediği için evine gittiğini söyledi.

Konser veren Aleyna Tilki, sahnede sevilen şarkılarını seslendirirken saplantılı hayranı da evine girmeye çalıştı. Büyük bir korku yaşayab şarkıcı saplantılı hayranından şikayetçi oldu. Aleyna Tilki’nin şikayeti üzerine gözaltına alınan Muhammed Erkam A., İstanbul Anadolu Başsavcılığı’nda ifade verdi.

Erkam A., Aleyna Tilki’nin evini internetten öğrendiğini, Pencak Silat adlı sporu yaptığını ve bu nedenle tellerden geçerek site bahçesine girdiğini anlattı. Tilki’nin oturduğu daireyi bulamayınca komşusuna sorduğunu ve zile bastığını ama kimsenin açmadığını anlattı.

Tilki’nin komşusunun güvenliği arayarak kendisi için ‘tekin birisi değil’ ifadesini kullandığını da duyduğunu söyleyen Muhammed Erkam A., kaçmadığını, güvenlikte Aleyna Tilki’yi beklediğini o ara uyuyakaldığını anlattı. Daha sonra güvenlikle birlikte polisin geldiğini söyleyen Muhammed Erkan A., karakolda Aleyna Tilki’yi gördüğünü belirtti.

Şüpheli Muhammed Erkam A., çıkarıldığı İstanbul Anadolu 8. Sulh Ceza Hakimliği tarafından ‘Yurt dışına çıkma yasağı, Aleyna Tilki’nin ikametgahına, iş yerine, bulunduğu yerlere 500 metreden fazla yaklaşmama şeklinde adli kontrol şartlarıyla serbest bırakıldı.

Aleyna Tilki ise İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nda verdiği ifadede, konseri için annesi birlikte evden ayrıldığını, annesinin konser bitmeden eve geçtiğini, kendisini arayarak her yerde polis var korkuyorum dediğini anlattı. Hızlıca eve gittiğinde şüphelinin yakalandığını gördüğünü söyleyen Aleyna Tilki, kendisinden şikayetçi ve davacı olduğunu belirtti.

Dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda saplantılı hayranının evine girmeye çalıştığını söyleyen Tilki, “Dün gece ben konserdeyken çitlerden atlayıp evimin bloğuna kapı numarasına kadar öğrenip kapıma pusu kuran sözde ‘takıntılı hayran’ kişinin hayranlıkla bir alakası yoktur. Kapıma bizzat pusu kurmuştur. En büyük cezayı talep ediyorum. Evdeki küçücük kardeşimin ve ailemin can korkusu beni derinden yaraladı” dedi.

aleyna tilki ev adresi

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Aleyna Tilki’den olay itiraf: Justin Bieber bana yürüdü, Aleyna saçmaladı!

HIZLI YORUM YAP