2021 Tony Ödülleri ve Broadway özel hakkında bilmeniz gereken her şey | Magazin Haberleri
DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

STERLİN

41,0337£% -0.05

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

a

2021 Tony Ödülleri ve Broadway özel hakkında bilmeniz gereken her şey

“Tony Ödülleri Mevcut: Broadway’in Geri Döndü!” ve Amerikan Tiyatro Kanadı’nın 74. yıllık Tony Ödülleri – canlı tiyatroya dönüşü kutlayan ve 2019-2020 sezonunu anmak – 26 Eylül Pazar günü New York’taki Winter Garden Tiyatrosu’ndan canlı olarak gerçekleşecek. Dört saatlik, çok platformlu etkinlik CBS’de gösterilecek ve CBS uygulaması ve Paramount+ üzerinden canlı ve isteğe bağlı olarak yayınlanabilecek. 

Akşam 7’den akşam 9’a kadar, altı kez Tony Ödülü sahibi Audra McDonald (aynı zamanda bir Grammy ve Emmy kazandı) ev sahipliği yapıyor. COVID-19 salgını tarafından durduruldu.

McDonald bir haberde, “Tony Ödülleri geri döndüğü için çok mutluyum! 2019-20 sezonunda yapılan tüm inanılmaz çalışmaları onurlandırmak ve takdir etmek için güvenli bir şekilde bir araya gelmenin bir yolunu bulduğumuz için çok mutluyum” dedi. “Geriye dönüp baktığımızda, en büyük umudum bu etkinliğin Broadway için yeni bir dönemin başlangıcını işaret etmesidir – kapsayıcılık ve aidiyete yenilenmiş bağlılığın yanı sıra canlı tiyatronun kutsal deneyimine olan takdiri ile.”

Akşam saat 21.00’de, Tony ve Grammy Ödüllü Leslie Odom Jr., Broadway şovmenlerinin ve Tony Ödülü kazananların klasik gösteriler yapmak için yeniden bir araya geldiği canlı bir konserle sunuculuk görevlerini üstleniyor. Tony’nin aday gösterdiği üç En İyi Müzikal yarışmacısından şarkılar da seslendirilecek ve Tony’ler En İyi Oyun, Bir Oyunun En İyi Canlandırılması ve En İyi Müzikal için açıklanacak.

Odom bir haber bülteninde, “Broadway benim DNA’mın bir parçası ve tekrar açıldığını görmek beni çok heyecanlandırıyor” dedi. “Bu muazzam performansları kaçıran izleyiciler için işe geri dönen ve sevdikleri şeyi yapan çok sayıda yetenekli sanatçı var.”

American Theatre Wing’in 74. yıllık Tony Ödülleri’nin adayları şöyle:  

En İyi Oyun : Bess Wohl’dan “Grand Horizons”; Matthew López’in “Miras”; Simon Stephens ve Nick Payne imzalı “Sea Wall/A Life”; Jeremy O. Harris’ten “Slave Play”; Adam Rapp tarafından “İçerideki Ses”

En İyi Müzikal : “Jagged Little Pill”; “Moulin Rouge! Müzikal”; “Tina – Tina Turner Müzikali”

Bir Oyunun En İyi Canlandırması : “İhanet”; “Clair de Lune’da Frankie ve Johnny”; “Bir Askerin Oyunu” 

En İyi Müzikal Kitabı : “Jagged Little Pill”, Diablo Cody; “Moulin Rouge! Müzikal” John Logan; “Tina – Tina Turner Müzikali,” Katori Hall, Frank Ketelaar ve Kees Prins

En İyi Özgün Müzik (Müzik ve/veya Sözler) Tiyatro İçin Yazıldı : “A Christmas Carol”, müzik Christopher Nightingale; Paul Englishby’nin müziği “The Inheritance”; Fitz Patton ve Jason Michael Webb’in müziğini yaptığı “The Rose Tattoo”; Lindsay Jones’un müziği “Slave Play”; Daniel Kluger’ın müziği “The Sound Inside”  

Bir Oyunda Başrolde En İyi Erkek Oyuncu : Ian Barford, “Linda Vista”; Andrew Burnap, “Miras”; Jake Gyllenhaal, “Deniz Duvarı/Bir Yaşam”; Tom Hiddleston, “İhanet”; Tom Sturridge, “Deniz Duvarı/Bir Yaşam”; Blair Underwood, “Bir Askerin Oyunu”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Elon Musk ve Grimes ayrıldı mı?

HIZLI YORUM YAP