Yeni Yargı Teklifi Güçlü Türkiye’nin Yeni Umudu Olsun… | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Yeni Yargı Teklifi Güçlü Türkiye’nin Yeni Umudu Olsun…

 

A Haber Ajansı’nın baş yazarı Gazeteci Ferhat Aydoğan yargı paketi Türkiyenin yeni umudu başlıklı yazısında tüm detayları şöyle sıraladı ;

 

Meclis gündeminin ve Türkiye gündeminin yoğun olarak yakinen takip edilen son gelişmesi yeni yargı paketi . Aynı zamanda Mahkum Yakınları Federasyonu sözcüsü olarak bu konu hakkında kamu oyunun tarafımıza ulaşan taleplerini yazımda siz değerli okuyucularımla paylaşmak isterim. Son dönemler de kendini bilmez bir kaç sokak serserisinin sağlıkçılara yapmış olduğu saldırılardan ve kadına şiddettin medya da çok sık yer bulması sebebi ile yeniden yargı paketi değerlendiriliyor.

Bizler de sağlıkçılarımıza şiddetin , namuslu kadınlarımıza yönelik zulmün tam karşısındayız, hatta biraz daha cepheyi genişletelim , pedofilinin de tam karşısındayız , tecavüzün de tam karşısındayız ve hatta uyuşturucu baronlarınında. Bizlerde bilinçli toplum için mücadele veren ve bu mücadelede en ön safta yerini alan insanlarız. Bu adi suçların şuan gündem de tartışılan af kapsamına girmesini elbette onaylamıyor ve tasnif etmiyoruz . Fakat ceza evlerinde bulunan herkesin suçu bu yukarıda anlatılanlar gibi adi suç olmuyor. Baronlar dışarda gezerken kandırılmış çocuklar, yaşamak zorunda olduğu için sokakta olanlar yani kader mahkumları içeride resmen yok oluyor. Bizler güçlü ve büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak kader mahkumlarına bu yargı paketin de devletimizin ‘’ BABA ‘’ yüzünü göstermesini nasil ki bunca zaman cezasını çektirdiği gibi ‘’ AFFINA’’ da mashar etmesini temenni ediyoruz.

Bu insanları kazanmamız topluma yararlı şekilde entegre etmemiz yine bizlerin görevi olarak karşımıza çıkıyor. En son çıkan Af’ta çıkan mahkumların çok büyük bir kısmı hayata entegre olmuş yani milletimize tekrar kazandırılmıştır. Görünen o ki ; Af hayra vesile olmuştur. Kader mahkumlarının dışarıda gözü yaşlı annesi , sadece ceza evine girmiş hane içerisinde tek çalışıp yaşlı annesine babasına bakan , dışarı da babasını , Annesini bekleyen sabilerin hatrı gözetilerek bu yargı paketinde af talep ediyor. Bu konuda devlet büyüklerimiz MHP ve Ak Parti kadrolarından çalışma bekliyoruz.

Her zaman söylediğimizi tekrar ;

Bu işi çözerse Cumhur ittifakı çözer
Bu işi çözerse Recep Tayyip Erdoğan çözer
Bu işi çözerse hareketin lideri Devlet Bahçeli çözer…

Ferhat Aydoğan

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Parti ve MHP’nin Türkiye’de zorunlu tuttuğu Suriyeliler için çarpıcı sonuç; Doğan her 4 çocuktan 3’ü Suriyeli!

HIZLI YORUM YAP