VAN “Gönül Paroje’sine” Teşekkür | GÜNDEM
DOLAR

32,2883$% 0.09

EURO

34,7751% 0.17

STERLİN

40,5399£% 0.29

GRAM ALTIN

2.397,05%0,17

ÇEYREK ALTIN

3.947,00%0,20

a

VAN “Gönül Paroje’sine” Teşekkür

Geçtiğimiz günlerde Van Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin Kuruluşunun 98’inci yıl dönümünde “Gönül Köprüsü” projesi kapsamında kentte yaşayan 7-10 yaş arası çocuklara bisiklet hediye etti.
Büyükşehir Belediyesi ve Elite World Hotel işbirliğiyle Cumhuriyetin Kuruluşunun 98’inci yıldönümünde “Gönül Köprüsü” projesi kapsamında Vanlı çocukları mutlu etmek için özel bir etkinlik düzenlendi.
Elite World Hotelde düzenlenen etkinliğe Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez Eşi Meral Bilmez, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez ile eşi Bilgin Bekmez, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Esiner Çetin, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Selma Biçek çocuklar ve aileleri katıldı.
Vali Mehmet Emin Bilmez programda yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
A HABER AJANSINDAN GÖNÜL PROJESİNE TEŞEKKÜR
Geçtiğimiz gün düzenlenen bu anlamlı ve özel projede A Haber Ajansı’nın Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Ferhat Aydoğan ve Van Temsilcisi Fuat Yavuz ile birlikte Van Valisi Mehmet Emin Bilmez’i makamında ziyaret ederek bu proje kapsamında emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ettiler. Gazeteci Ferhat Aydoğan ve Fuat Yavuz Vali Bilmez’e de makamında Teşekkür Belgesi takdim ettiler

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Süleyman Soylu’ya ‘uzman çavuşlar ve uyuşturucu ticareti’ soruları!

HIZLI YORUM YAP