Uzman Çavuşa saldıran doktor Tahir Tarımer'in görüntüleri | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Uzman Çavuşa saldıran doktor Tahir Tarımer’in görüntüleri

Terbiye fakiri ahlaksız doktor kendin den büyük kadına bağırırken görüntüleniyor .Uzman Çavuş olan kişinin evraklarını elinden zorla alıp , bacak kısmına doğru saldırı yapan doktor müsbettesinin ilk vukuatı bu olmadı ortaya çıktı .Twitter gündemine bomba gibi düşen haberin tamamen algı operasyonu olduğu ortaya çıktı.

 

Muğla’da uzman çavuş, doktor tarafından şiddete maruz kalmış ve olayın görüntüleri ortaya çıkmıştı. Açıklamada bulunan Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Tilkici, “Uzman çavuşumuzun hiçbir suretle doktoru darb etmediği ve acılar içinde olmasına rağmen saldırıdan kaçınarak bir an önce oradan uzaklaşmaya çalıştığı görülmektedir. Arka kapıları kapatarak ön kapıda alkış protestosu yaptıran başhekimin görevden alınmasını talep ediyorum” dedi.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 14 Mart gecesi yaşanan olayda Uzman Çavuş A.A.’nın hekim T.T.’yi darbettiği iddiası kamuoyuna yansımıştı. Olaydan sonra darp iddiası ile ilgili askeri personel soruşturmanın selameti açısından tedbiren görevden uzaklaştırılmıştı.

 

Uzman Çavuşa Saldırdığı görüntüler ;

 

 

 

Terbiye fakiri ahlaksız doktor kendin den büyük kadına bağırırken görünteleniyor bu seferde işte o görüntü ;

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Başkan Ekrem İmamoğlu AKOM’dan açıklama yaptı, İstanbul’da kar fırtınası etkisini artırdı, sefer saati uzatıldı

HIZLI YORUM YAP