Ümit Özdağ MHP oylarını bunu yaparsa alabilir | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Ümit Özdağ MHP oylarını bunu yaparsa alabilir

Ümit Özdağ MHP oylarını bunu yaparsa alabilir, Zafer partisi lideri Ümit Özdağ etkili siyasetine devam ediyor, Ümit Özdağ medyada pek ses getirmese de sosyal medya ve Anadolu’da konuşulmaya başladı hem de destek görerek.

KARARSIZ SEÇMEN ONU TERCİH EDECEK!

Ümit Özdağ konuşması direk Milliyetçi oyları kapsıyor, işte burada her yol MHP’ye çıkıyor, MHP lideri bahçeliden umudunu kesmiş olan seçmen Özdağ destek olabilir, Meral Akşener sağ siyaseti farklı bir tarafa çekerek, sağ ve ülkücülerin oylarına sahip.

Özdağ ise özellikle Milliyetçilerin oylarına yönelik açıklamaları ile ilerleyemeye devam ediyor. Özdağ eğer Anadolu ve Karadeniz, doğu ziyaretine giderse ki gidecektir, büyük bir oy patlaması yaşayabilir.

Ömrü MHP içerisinde geçmiş, siyaseti çok iyi bilen Ümit Özdağ özellikle kararsızlarında oyunu alacaktır. Tek başına %10 oy alırsa kimse şaşırmasın. Bahçelinin söylemleri ve hükumette bir bakanı olmaması MHP seçmenini rahatsız ediyor, MHP seçmeni özellikle göçmenlerin ülkeden tamamının gitmesini istiyor.

Sosyal medya başta olmak şartı ile diğer platformlar ‘da Ümit Özdağ’ın söylemleri çok büyük ses getirdi, burada Muhalefet partisi içinde bir tehlike var, seçime kadar göçmenler ve diğer mülteciler hakkında bir anlaşma kararname hazırlanmazsa Özdağ büyük bir oy alır, daha önce ‘de söyledim sadece Suriyelileri göndereceğini söyleyen bir parti çıkarsa %25 oy potansiyeli olur. bu şaka değildi, bu algı değildi gerçeğin ta kendisi MHP bu çizgiyi kaçırdı, geri dönüşü yok, Muhalefet ise eğer kararname ve imza altına alıp Suriyeliler göndereceğiz, mültecileri göndereceğiz söylemini imzaya taşımazsa inandırıcılığı kalmaz.

Kısacası Ümit Özdağ milliyetçi bir partinin ilk ayağı olarak öne çıkacak seçimlerde göreceğiz.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Japon Atasözleri, En beğenilen Atasözleri

HIZLI YORUM YAP