Tutuklu olan Ebu Hanzala Cezaevinden Cübbeli Ahmet Hoca’ya cevap verdi! | GÜNDEM
DOLAR

32,3165$% -0.62

EURO

34,6959% -0.5

STERLİN

40,5250£% -0.59

GRAM ALTIN

2.411,35%-0,45

ÇEYREK ALTIN

3.943,00%-0,37

a

Tutuklu olan Ebu Hanzala Cezaevinden Cübbeli Ahmet Hoca’ya cevap verdi!

Cübbeli Ahmet’e Cezaevinden Cevap | Halis Hoca (Ebu Hanzala) cevap verdiği görüldü Cübbeli Ahmet denen hoca ise henüz cevap veremedi.

İşte Ebu Hanzala’ın cübbeliye verdiği cevaplar ise gündem oldu işte tutuklu olan Hanzalanın cevapları..

Cübbeli Ahmet Hocanın ettiği iftiralar verdiği cevaplar ise kafalarda soru işareti bıraktı terör ‘den dolayı tutuklu olan Hanzala iftiraya verdiği cevapları ile gündem oldu Cübbeli Ahmet’e şöyle seslendi bizim kaynaklarımızı merak ediyorsan gidip bunu tevhit dergisine sorsan sana cevap verilerdi.

Cübbeliye şöyle dedi kaynak oluşturma konusun ‘da önümüzde ki 20 yıl nasıl kaynak bulursun ben sana anlatayım

Oturduğun saray yavrusunu satacaksın cübbeli oradan elde ettiğin paraları bir kenara koyacaksın, sende Fatih çarşamba’da her sofi gibi sıradan bir evde oturacaksın

Bindiğim milyonluk arabayı satacaksın, sende her vatandaşın bindiği bir arabaya bineceksin sofinin gibi.

Dolandırıcı müteahhitler, seni konu mankeni olarak kullanıyor ve sana milyonluk ev veriyorlar’ya diyeceksin ki ben Allah’ın dinine insanları davet ediyorum, bana şahsi yardım yapamazsın, bu yardımı Allah’ın davasına dinine yapacaksınız , sana şahsi gelen hediyeleri bir kenara koyacaksın

Programlara çıktığın zaman sana diyorlar ya bu çok pahalı üzerinde olanlar için , cübbenin kumaşı şu marka çok pahalı , onları satacaksın bir kenara koyacaksın sende sofiler gibi giyineceksin orta halli temiz güzel.

Sana dediğim bu açıklamalar bir fikir vermiştir.

Bu çalışmalar parayla olmuyor Cübbeli efendi. bu çalışmalar adanmış insanlarla oluyor, bu çalışmalar parayla olmuyor sırtını El-Kaviy- El-Metin olan Allah’a dayamış insanların yardımıyla oluyor.

Bak sen Fetö ( vatan haini Fethullah Gülen) i eleştirim güçlendiği zaman adamın elini eteğini öpüp , sonra adam güçten düştüğünde adamı eleştirmek yerine bir defa hayatında dönme dolap gibi dönmeden sırtını Allah’a dayayacaksın sonra gör bütün imkanları Allah sana nasıl açıyor.

Bi tane adam sana iddialarınla alakalı soru soruyor nutkun tutuluyor, yarın kıyamet günü Allah sana sorduğun’da kıyamet günü ne yapacaskın?

Hiç düşün mü bunu?

Türkiye’de bir hocaya iftira attın Allah seni aynı şekilde cezalandırdı! Ceza evine attı, aradan zaman geçti Fethullah gülen hakkında çok ağır konuşuyordun  ceza evinde bu sefer  onu övmeye başladın, sonra tekrar eleştirmeye başladın, Kemalistlere ömrün boyunca laf söyledin tekrar güçlendiler sonra övmeye başladın, Allah sana senin hayatından bir şeyler gösteriyor sen görüp tövbe bile etmiyorsun!

Benim için İŞID’in baş adamı diyorsun eğer ben başlarıysam Allah c.c laneti benim üzerime olsun eğer sende çıkıp bu adam böyledir diyecekmisin? değilse Allah’ın laneti benim üzerime olsun diyebilecekmisin.

Fethullahcı savcılar orada olmasaydı sen bugün ceza evinde kadın satan bir adam olak ve ceza evinde olacaktın, hakkında mahkeme kararı ‘da olacaktı. Sen bilmiyormusun siyaset seni beraat ettirdi.

Hanzala isimli kişi İŞID sorumlusu olarak yargılanıyor.

Terör’den tutuklu olan ve davası devam eden EBU Hanzala isimli kişinin konuşması

Kyanak: Youtube

Ersoy.k

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fatih Tezcan Pedofili hakkında twit atınca hesabı kısıtlandı

HIZLI YORUM YAP