Türkiye Büyük Millet Meclisin'de 5 partiden ortak bildiri! | GÜNDEM
DOLAR

32,4680$% -0.07

EURO

34,7385% -0.69

STERLİN

40,5187£% -0.7

GRAM ALTIN

2.435,82%0,00

ÇEYREK ALTIN

4.042,00%-0,27

a

Türkiye Büyük Millet Meclisin’de 5 partiden ortak bildiri!

TBMM’de grubu bulunan 5 parti, işgalci katil İsrail’iortak bildiriyle  kınadı. Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında bulunan siyasi parti gruplarının ortaklaşa imzası ile İsrail’in Mescid-i Aksa’ya ve Filistin halkını hedef alan saldırıları kınandı TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un önerisiyle toplanan AK Parti, CHP, HDP, MHP ve İYİ Parti grupları, yayımladıkları ortak bildiri ile İsrail’in Mescid-i Aksa’yı hedef alan saldırıları kınandı.

Meclite toplanan partilerin toplanması büyük ses getirdi, Dünyanın basınının takip ettiği konu sonrası gözler Türkiye’ye çevrilmişti, Uzun zamandır devam eden konuyla ilgili olarak meclis ortak tutum sergilemesi dünyayı şoka soktu, uzun zamandır Mecliste birliktelik mesajı verilmeyen Türkiye’de tek bir yumruk olması sonrası İsrail gazeteleri ve Tv kanalları son dakika bilgisi geçti.

 

‘DÜNYAYA ÇAĞRIDA BULUNUYORUZ’

Yapılan açıklama sonrası İsrail devletinin ne tepki vereceği merak konusu olurken, bölgede Yahudilere toprak satan şeyhlerin ise nerede olduğu sorusu sorulmaya devam ediyor, Yahudilere yerleşke satan şeyhlerin çoğunun miktar olarak aldıkları paralar ile birlikte farklı ülkelere gittiği söylenmişti.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Çakıcı’nın oğlu Ali Çakıcı’dan Babacan’a Sert Sözler

HIZLI YORUM YAP