Trabzonun Eski Kabadayılarından Laz lakaplı Kadir K.'nın evine polis baskın! Tekirdağ Çetin Narkotik şube amirinin Uyuşturucu araması adı altında baskı mı yapılıyor ? | GÜNDEM
DOLAR

32,3664$% -0.38

EURO

34,7864% -0.11

STERLİN

40,6574£% -0.19

GRAM ALTIN

2.397,86%-1,01

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%-0,92

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Trabzonun Eski Kabadayılarından Laz lakaplı Kadir K.’nın evine polis baskın! Tekirdağ Çetin Narkotik şube amirinin Uyuşturucu araması adı altında baskı mı yapılıyor ?

Trabzonun Eski Kabadayılarından Laz lakaplı Kadir K.’nın evine polis baskın! Tekirdağ Çetin Narkotik şube amirinin Uyuşturucu araması adı altında baskı mı yapılıyor ?

Tekirdağ Muratlı ilçesinde yaşamını sürdürmeye çalışan Kadir K. evine bugün saat 11:20 sularında bir baskın gerçekleşti. Baskının gerekçesi sorulduğunda ise ” Uyuşturucu ” araması denilerek eve girildiği söylendi.

Laz Kadir lakaplı  eski kabadayılardan olması hasebi ile düşman sahibi olduğundan ve Trabzonlu olmanın merakından ötürü olarak Silah taşıdığı bu silahlarında savunma amacı ile taşıdığını hatta yakalandığında ” POLİS MEMURLARINA ” zorluk çıkarmadığı , hasım sahibi olduğunu her seferinde beyan etmesine rağmen eve ” UYUŞTURUCU ” baskını yapılmasına anlam vermediğini bu yapılan yalan yanlış muameleyi herkesin duymasını istediğini özellikle altını çizdi.

Ceza evinden çıkarak hayata entegre olmaya çalışan ve bu yönde çaba göstererek, yemek sektöründe dükkan açmasına rağmen periyodik ve düzenli şekilde Kadir K. sosyal yaşam alanında Polisler tarafından sürekli olarak rahatsız edildiği Karabacak’ın  16 yaşında ki çocuğuna ” ÇETİN BAŞKOMSER ” tarafından ”senle dışarıda görüşeceğiz , seni yakalarım ben ”  diyerek sokak mafyaları gibi Polislikle alası olmayan tehditler ettiği de rapor edildi.

Bu sebeplerden ötürü dükkana gelen müşterilerde sürekli polislerin dükkana bu şekilde gelmesi , sosyal yaşamında sürekli rahatsız edilmesi yüzünden ekmek kazanamaz hale getirildiği de acı bir gerçek olarak karşımıza çıkıyor !

Ceza evinden çıkıp hayata entegre olmaya çalışan ve bu yönde yoğun çabalar gösteren Kadir K. Tekirdağ ve Tekirdağın ilçesi Tekirdağ narkotik amiri ÇETİN ve bağzı Polis memurları tarafından sosyal hayatında baskı gösterilerek ne hedeflenir ?

Bazı Polislerin eli ile insanlar sosyal yaşamlarında baskı kurulara suça teşvik mi ediliyor ?

Uyuşturucu sattığı görülmemiş Kadir K.’ın evinde uyuşturucu satıcısı gibi baskın vererek bir yöne çekilmek veya itilmek mi isteniyor ?

16 yaşında ki çocuğu tehdit etmek  ŞEREFLİ POLİS TEŞKİLATIMIZIN hangi öğretisinde var ?

16 yaşında ki çocuğa yolda çevirip Kadirin oğlumusun diyerek arkadaşlarının yanında çocuğu arama yapılması ne anlam taşıyor ?

Çetin komiser denilen polis MEMURU’nun yani devlet ve millet için çalışmak adına seçilmiş MEMUR’un Milliyetçi bir ailenin evinde terörist mi yetiştiriyorsun diyerek 16 yaşında ki çocuğu teröre mi teşvik ettiğini merak ediyorum !?

Kadir K.’nın bu muamelenin yanlış olduğunu söyleyip İçişleri bakanı Süleyman Soylu’nun kalemine konuyu bir şekilde ulaştırcağını konu hakkında şikayetçi olacağını söylemesine rağmen Çetin adlı Narkotik büro amirinin ” Kralına git , Soylu ya git farketmez ” şeklide konuşarak yaptığı yanlış muamelenin bir de arkasında duruyor !

Ben buradan Emniyet Genel Müdürlüğüne ve İçişleri Bakanlığına seslenmek istiyorum…

Bu olay araştırılsın biz insanlarımızı ülkesine kazandırmak ve Türk Milletine tekrar yararlı bir şekilde entegre etmek için çabalarken 3-5 tane kendini bilmez yüzünden hem nesillerimiz teröre hemde uyuşturucu batağına itilmesin…!

Kurucu : Raif YAVUZYILMAZ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kuran kursun ‘da çocuklara tecavüz etti, porno izletti, dövdü! O.çocuğuyum dedi!

HIZLI YORUM YAP