Suriyeliler İzmir depreminde erzakları çalmaya başladı! | GÜNDEM
DOLAR

32,2631$% 0.01

EURO

34,6950% -0.07

STERLİN

40,2955£% -0.17

GRAM ALTIN

2.402,91%0,12

ÇEYREK ALTIN

3.957,00%-0,32

a

Suriyeliler İzmir depreminde erzakları çalmaya başladı!

Akparti ve MHP ortaklığında Türkiye’de kalan Suriyeliler İzmir depreminin ardından halka dağıtılan erzakları çalmaya başladı.

Deprem sonrası devletin ve bazı kuruluşların yardım yaptırdığı İzmir halkının gözü önünde Suriyeli aileler, hırsızlık yaparak halkıda zor durumda bıraktı.

Suriyeliler Türkiye’de yapılan tüm iyilikkeri defalarca suistimal ederek türk halkından tepki görüyor Türkiye’de birçok olaya karışan Suriyeliler, hırsızlık, taciz, tecavüz, gaps adam kaçırma gibi olaylarda sık, sık gündeme geliyor.

Suriyeliler için referandum yapılmasını isteyen muhalefet partilerine Cumhurbaşkanı Erdoğan kalmaya devam edecekler demesi ise her seçimde gündeme geliyor.

Suriyelilerin ulkelerine dönmelerini ve barış getirmek isteyen İyiparti ve CHP ve Saadet partisi dışında gitmelerini istemeyen partiler ise, MHP akparti ve HDP.

Amerika, Fransa, Almanya, ingiltere Suriyelilerin Türkiye’de kalmasını istiyor, AB grubu ise Türkiye’de suriyeliler kalması için Türkiye ile anlaştı.

Suriyeli milyonlarca kişi ise Türkiye’de vatandaşlık alıyor, CHP ve İyiparti suriyeliler Türkiye’den gönderilmesi için hükümete baskı yapıyor. Türkiye’ye Suriyeli kişiler geldikten sonra, kaçak işçi sayısı arttığı gibi ev kiraları ise %70 artmış durumda.

Emniyet ekipleri ise şikayet üzerine Suriyeli hırsız aileye karşı işlemi kameralara yansıdı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yavuz Şimşek isimli şahıs deprem bölgesinde bedava aldığı yiyecekleri satarken yakalandı!

HIZLI YORUM YAP