Suriyeli Hasan'ı Kahraman Yapan Medya Yangın'da Ölen Muhtarı Görmedi! | GÜNDEM
DOLAR

32,4446$% -0.13

EURO

34,7287% -0.71

STERLİN

40,5321£% -0.66

GRAM ALTIN

2.442,13%0,26

ÇEYREK ALTIN

4.056,00%-0,10

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Suriyeli Hasan’ı Kahraman Yapan Medya Yangın’da Ölen Muhtarı Görmedi!

Suriyeli Hasan’ı Kahraman Yapan Medya Yangın’da Ölen Muhtarı Görmedi!

Orman yangınında eleştirilerini dile getiren köylü ve şehir halkı tepkisi dinmiyor. Twiterda gündem olan Suriyeli hasan Hastag açıldığı görüldü bunun üzerine bir çok kişi ben Suriyelilere karşı değilim yangını bizde söndürürüz o kendi ülkesinde olan yangını söndürsün yeter artık bu algı biz suriyelilerin bu ülkede kalmasına karşıyız dedi. Bazı kanalların Suriyeli hasan gibi kişileri kahraman yapmasına eleştiriyi de iyiparti den tepki gecikmedi

Öte yandan araştırmacı yazar Fazlı Ertürk, muhtarın evladının sesini duyurma çabasını kendi hesabından duyururken, “AA, TRT Haber, A Haber ve Yeni Şafak yangına toprak taşıdı diye Suriyeli Hasan’ı duygu sömürüsüyle haber yapıyor. Orman yanmasın diye can veren vatandaşımızın oğlu ise sesini duyurmaya çalışıyor.” notunu düşmesi acı gerçeği gözler önüne serdi.

İzmir’in Menderes ilçesindeki orman yangınında alevlere, avuçları ve tişörtüne doldurduğu toprakla müdahale eden Suriyeli Hasan el-Hasan ana akım medya tarafından geçtiğimiz günlerde haber kuşaklarında gündeme getirilerek “kahraman” ilan edilmişti.

Kaynak: Yeniçağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Beren Saat’in mayolu fotoğrafına yorum ve beğeni yağdı

HIZLI YORUM YAP