Su uyur FETÖ uyumaz ! Fetö'nün ters psikoloji harp tekniği | GÜNDEM
DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

a

Su uyur FETÖ uyumaz ! Fetö’nün ters psikoloji harp tekniği

Türkiye’nin en büyük sorunlarından biri FETÖ artık bu herkesin malumu. Fakat FETÖ’den büyük daha büyük bir sorunumuz var. Adı da FETÖ üzerinden suç bastırmak veya suçsuz yere FETÖ yaftası yapıştırarak olaylardan sıyırmak. Peki nasıl oluyor bu ? gelin hep birlikte bu yazımda okuyalım.

 

 

17/25 darbe operasyonu sonrası bilinen bir diğer darbede 15 temmuz darbesi olmuştur. Bu darbede yüzlerce insan şehit olmuş 100’lercesi de yaralanmış. Bu süreç sonrası ihraçlar ve yargılamalar başlamış suçu olan gibi suçu olmayan fakat bir şekilde gerek fetö’nün kumpasları doğrultusunda FETÖ rakip gördüğü ve bu olaylara karıştırıp buradan da ters psikoloji ile farklı bir ceza kesmek istediği suçsuz insanlarda yargınlanmıştır.

 

Bu yargılanan bir takım suçsuz insalar ve  kötüye kullanımı , zevk için ona buna FETÖ yaftası yapıştırmak suçsuz yere insanları bastırmak için FETÖ sopası kullanmak büyük bir zafiyeti doğurmuştur.  İşte bahsettiğim tehlikede tam olarak bu nokta da ortaya çıkmıştır.

 

 

FETÖŞİLERİN YENİ PSİKOLOJİK HARP TAKTİKLERİ

 

Fetöcüler şimdi çok tehlikeli bir psikolojik harp taklidi ile karşımıza çıkmış durumda . Bu biraz da KGB’den Rus istihbaratından alınmış gibi dursa da menşeyi ABD CİA elamanı olan FETÖŞİLER tarafından kullanılmaktadır.

 

Nedir mi Rus taktiği ?

” KGB su gibi bulunduğu kabın şeklini alır ” söylemi boşa kullanılmış değildir.

FETÖ’de şimdi su gibi olup kendi işlerine gelmeyen şeyleri ” BUNLAR FETÖ TAKTİĞİ” diyerek fikileri veya bu ülke için olacak güzel eylemleri uzaklaştıma yoluna gidiyorlar, acı olan ise bu yolu bu millet yiyor kardeşim !

 

Bu yazıyı yazmamım sebebi FETÖ’cüler artık FETÖ’nün kendisi ile milleti korkutmaya sindirmeye başlamışlar. Bu fikir fetö’nün fikri yapmayın deniliyor ise bu fikri 3-5 kere düşünün ve bu millete iyi gelecekse yapın!

Ters psikoloji ile manipülasyona uğramayın…

Su uyur FETÖ uyumaz 

 

 

Dünya Basın Federasyonu üyesi

Kurucu : Raif YAVUZYILMAZ

 

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’ye dinsiz diyen ilk kişiler İngilizler sonrasında tarikatçı müşrikler oldu!

HIZLI YORUM YAP