Son zamanlarda art arda gelen uyuşturucu operasyonları muhteşem! Ya İçkiler? | GÜNDEM
DOLAR

32,5904$% 0.31

EURO

35,0386% 0.17

STERLİN

40,8528£% 0.12

GRAM ALTIN

2.458,46%0,93

ÇEYREK ALTIN

4.073,00%0,22

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Son zamanlarda art arda gelen uyuşturucu operasyonları muhteşem! Ya İçkiler?

Son zamanlarda art arda gelen uyuşturucu operasyonları muhteşem! Ya İçkiler?

Son zamanlarda art arda gelen uyuşturucu operasyonları muhteşem! Ya İçkiler? Son zamanlarda Çanakkale’de, bursa, Tekirdağ’da olan uyuşturucu operasyonları oldukça önemli fakat bu yazıda sadece ona değil gözden kaçan bir durum daha var.

Yaklaşık olarak aralıksız farklı bölgelere gidiyorum hatta adını veremeyeceğim bir çok insanla konuşuyorum bilgi alıyorum.

Uyuşturucu evet yakalanması gurur verici bu operasyonların sonuna kadar arkasındayım ama bir yerde bir taş eksik değil mi?

  • Bu yurt dışından ülkeye giren kaçak içkiler?
  • Sen hiç kaçak tırlarla içki yakalandı haberi gördün mü?

Böylesine büyük operasyon..

Görmediğinizi biliyorum peki bu uyuşturucudan daha tehlikeli değil mi? İçki baronları yurt dışından getirdiği alkolleri sahaya sürüyor, buna aracılık edenlerde var yok değil. Tabii devlet daha iyi bilir ama bir yerde bir hata var. Acaba emniyet içinden veya devlette önemli işlerle sorumlu olanlar bu içkilerden pay mı alıyor..

Benden söylemesi reisin haberi olursa kulağınızı çeker, ha bugün reis var yarın başkası gelir oda çeker..

Bildiğim kadarıyla bu kaçak içkilerden baya bir sermaye kazanan varmış, kaçak derken ucuza getirip burada bar ve diskolara otellere satılan büyük bir şebeke düşünün.

Çok eski zamanlarda tabi bundan 30 sene önce yada 40 sene önce silah kaçakçılığı yapanlardan eğer üzerinde fazla silah yoksa iyi olan silahları birileri alıp gerisine yol veriyormuş. Acaba diyorum birileri bu kaçak içki olayında paramı yiyor. Sayın Süleyman soylu bu işe bir el atın derim. Malum yaz geliyor.. Özellikle otel sahiplerini ve çalışanlarını bir inceleseniz neler çıkar neler diye düşünüyorum.

Vergisi en fazla olan alkol olduğuna göre bakarsan para oluk, oluk akıyor bana göre..

Bence bu pastayı kimse boşa bırakmaz vardır bir yiyeni değil mi yiyenim ama yakalanırsa onu sana yedirmezler haberiniz olsun.

Ersoy K

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

FETÖ için “Altın nesil” diyen Ergün Yıldırım Diyanete Konuk Oldu!

HIZLI YORUM YAP