Son dakika haberleri: Kadıköy Belediyesi rüşvet operasyonu ile sarsıldı!Çok sayıda gözaltı kararı olduğu rapor edildi! | GÜNDEM
DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

STERLİN

41,0337£% -0.05

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Son dakika haberleri: Kadıköy Belediyesi rüşvet operasyonu ile sarsıldı!Çok sayıda gözaltı kararı olduğu rapor edildi!

Son dakika haberleri: Kadıköy Belediyesi rüşvet operasyonu ile sarsıldı!Çok sayıda gözaltı kararı olduğu rapor edildi!

İstanbul merkezli başlatılan operasyonlarda 5 ilde, rüşvet suçuna bulaştıkları iddia edilen ve aralarında Kadıköy Belediyesinde görevli zabıta ve mühendislerin de olduğu 54’ü kamu çalışanı 224 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon başlatıldığı rapor edildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü Memur Suçları Soruşturma Bürosunca başlatılan soruşturma kapsamında, örgütlü bir şekilde rüşvet almak, vermek, aracılık etmek ve resmi evraklar da sahtecilik suçlarına karıştıkları tespit edilen, büyük bir bölümünün ise Kadıköy Belediyesinde görevli zabıta personeli ve belediye mühendisi bölümlerinde görev almak üzere, 54’ü kamu görevlisi 224 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerin tarafından, zanlıların yakalanması için İstanbul, İzmir, Adana, Kocaeli ve Şırnak’ta eş zamanlı operasyon başlattı.

Devam eden operasyon kapsamında çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı, adreslerdeki aramaların sürdüğü bildirildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Atatürk Havalimanı’nın yıkılmasının nedeni!

HIZLI YORUM YAP