Atatürk Havalimanı'nın yıkılmasının nedeni! | GÜNDEM
DOLAR

32,5910$% 0.33

EURO

34,8236% 0.2

STERLİN

40,4039£% -0.52

GRAM ALTIN

2.505,53%0,86

ÇEYREK ALTIN

4.273,00%0,60

a

Atatürk Havalimanı’nın yıkılmasının nedeni!

Atatürk Havalimanı ‘nın yıkılmasının nedeni! İYİ PARTİLİ meclis üyesi Ali Kıdık önemli açıklamalarda bulunduğu aktarıldı!

MHP VE BBP SUSKUN!

MHP ve BBP ise Atatürk Havalimanının yıkılması konusunda Ak partiye sonuna kadar destek verecekleri açıkladı! Erdoğan’ın bizzat istediği millet bahçesi için ise skandal bir açıklama geldi.

ALİ Kıdık şu ifadeleri kullandı..

İBB Meclisi’nin İYİ Partili üyesi Ali Kıdık, projenin arka planında Arapların olduğuna işaret etti. Kıdık, İstanbul Havalimanı işletmesinin Abu Dabi Havalimanı işletmecisi AUH firması tarafından alınmak istendiğini ve görüşmelerin başladığını söyledi.

“GARANTİ VERİYORLAR”

Kıdık, “Abu Dabili firma, İstanbul’un Avrupa yakasında başka bir havalimanı istemiyor. Bu nedenle İstanbul Havalimanı’nı satabilmek için Atatürk Havalimanı’nı feda ediyorlar, garanti veriyorlar. Şimdi burayı alacak olan, THY’nin üzerine de çökecek mutlaka” dedi. Kıdık, sosyal medyadan paylaştığı görüntülerde yıkım ekibinin havalimanında kazılara başladığını bildirdi. Kıdık; görüntüyü “Ben buna ‘milli servet katilliği’ diyorum” ifadeleriyle paylaştı.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğanay Tolunay, havalimanında pistlerin bulunduğu yerlerin bu şartlarda ağaç dikimi için uygun olmadığına dikkat çekti. Tolunay, “Pistlerin bulunduğu alanlara ağaç dikilmesi için pistlerin kaldırılması ya da kırılması gerekiyor. Başka bir yöntemle de pistlerin üzerine dışarıdan en az 1 metre kalınlığında toprak serilmeli. Bu uygulamalar haricinde orada bir millet bahçesi yapılması mümkün değil” diye konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Suikast davasında tanık olarak dinlenecek koruma polisinin şüpheli ölümü!

HIZLI YORUM YAP