Seren Serengil: Melisa Emirbayer Selin Ciğerci'den 2 Milyon Lira Aldı Susması için | GÜNDEM
DOLAR

32,4875$% -0.06

EURO

34,8298% -0.52

STERLİN

40,6765£% -0.46

GRAM ALTIN

2.439,52%0,15

ÇEYREK ALTIN

4.049,00%0,05

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Seren Serengil: Melisa Emirbayer Selin Ciğerci’den 2 Milyon Lira Aldı Susması için

Seren Serengil: Melisa Emirbayer Selin Ciğerci’den 2 Milyon Lira Aldı Susması için

Seren Serengil: Melisa Emirbayer Selin Ciğerci’den 2 Milyon Lira Aldı Susması için, skandallar kraliçesi Selin Ciğercinin evliliği tehlikede, Kocasının olaya karışmasını sindiremeyen ünlü fenomen Selin Ciğerci Melisa Emirbayerin boğazına bıçak dayadığı, darp edip suratı morarttığı iddia edildi,

ŞOK İDDİA GÜNDEM OLDU!

Seren Serengil instagram’da duyurduğu olayla ilgili Selin ciğercinin Melisaya 2 milyon lira teklif etiğini iddia etti, Melisada bir çok mesaj var, Kocası olan kişinin Melisaya sendene etkilendim hiç böyle olmadım dediği mesajların olduğu ve daha fazla bilgi Melisanın telefonunda olduğu iddia etmişti.

Fakat konu o kadar farklı bir hal aldı ki, Selin Ciğerci’nin Melisa Emirbayer’in boğazına bıçak dayadığı iddialarına kadar geldi.

Seren Serengil‘in WhatsApp konuşmalarına kadar paylaştığı olayı Melisa Emirbayer reddetti…

Nasıl oldu derseniz, kısaca özet geçelim!

Çıkan onca tantananın ardından Selin Ciğerci bir açıklama yaptı ve dedi ki “Bana iftira atıyorlar!”

 

Melisa’dan sabahtan beri haber alamadığını söyleyen Seren Serengil, özel mesajları ifşa etti; Melisa’nın kendisini engellediğini söyledi.

Bunlar kizin bana yazdigi mesajlar…
Bu sabaha kadar kendi yaziklari biz baski mi uyguluyoruz burada kendimi anlatiyor…? Selin cigercinin bogazina bicak dayadigini dövdüğünü bizim baskimizlami anlatiyor? Sabah seren abla ben geldim savciliga gidiyorum avukat soruyorlar demis ben avukatimi aradim yardimci olsun tek basina bir kiz diye ama o saatten beri haber yok yazıyorum okuyor qma cevap vermiyor ki bu mumkun değil benden avukat bekliyordu sonra bir baktim engelledi dun bana fotograf atmisti hem annesinin halini hem selin cigercinin vurdugu yanagindaki morlugunu .. bugun selin cigerci ona ulasip onun benim aleyhime konusmasi için baski yaptirmis boyle duyumlar aldim .. bu kizin mesajlarini hayatindan endise ettigim icin yayinliyorum mecbur kaldigimdan cunku bogazima bicak dayadi beni dövdü beni soforu ercan bir eve goturdu 3 gun buradan cikamazsin dediler hayTi tehliken var dediler dedi simdi siz olsaniz endiselenip yayinlamazmisiniz bu saate kadar haber alamiyorum muhtemelen kiza zorla video cektirip tam tersi ifadeler verdirecekler bu cok önemli degil kiza darp var ve kizin bunu beyani var mesajlari var ses kayitlari var savciliga verjcem diyen kiz yarin vermez ve bunca lafa soz degistirirse bunlar kiza birseyler yaptirtacaklar bu net.

Sonrası ise tam bir acayiplik zinciri! Melisa Emirbayer ile Selin Ciğerci takipleşti…

Ardından da birlikte yaptıkları o skandal açıklama:

O da Melisa Emirbayer ile yaptığı konuşmanın ses kaydını salıverdi ortama…

selin cigerciden şikayetçi olmak icin bu sabah istanbul, geldim ve savciliga gidiyorum diyen avukat soran isteyen kiz birden bire yok oluyor benden yardim istiyor sonra bir daha telefonuna cevap vermiyor bir bakiyorum selin cigercinin arka koltjgunda o ne derse onu diyor :)bana seren abla diye hitap eden selin cigercinin kocasi bana aşık olunca o da beni öldürmeye kalkti beni bir eve şoförleri ercan burak götürdu o da gelip bicagi boynuma dayadi beni dövdü diyen melisa gokhan ondan bosanmak istiyordu kapiya adamlarini koyuyordu diyen beni rahat birakmiyordu diyen kiz selin cigercinin arka koltuğunda konusmalarini neden değiştirdi bana attığı whatsapp ses kayitlarini onun can güvenliği olmadigini düşündüğümden yayınlıyorum ki bunlar melisanin bana whatsapptan attigi birkac sesli mesaj bunlari anlatan kiz sizce olaganustu bir durum olmadikca o insanla ayni arabaya binip video cekebilir mi?.. bunun ustune soyleyebilecegim şeyleri pazartesi programimda belgeleriyle size sunacagiz .. bu ses kayitlatini selin cigercinin yalanci oldugunu ispatlamak icin değil onu ispatlamama gerek yok qma bir vatandaş olarak benden yardim isteyen ölümle tehdit edildigini söyleyen savciliga gidicem diyen bir kizin o konusmayi isteyerek yapmadığını ve telefonu kapatildigindan onun icin endiselendigim için yayinliyorum emniyet güçlerinede haber verdik..

Magzin dünysında bomba gibi düşen ihanet olayı, darp, ve birliktelik mesajları ve görüntüleri ise gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Kullanıcılar ise şu soruyu soruyor

Selin Ciğerci Gökhan Çıra Ayrılacak ve evlilikleri bitecek mi?

Baykuş Haber

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yılmaz Özdil Erdoğan’ın sözünü tekrar hatırlattı: en geç 8 senede Avrupa Birliği’ne üye oluruz

HIZLI YORUM YAP