Selçuk Bayraktar'ın katıldığı bir düğünde çakarlı araçlarla konvoy! Rezillik! | GÜNDEM
DOLAR

32,5881$% 0.31

EURO

35,0695% 0.26

STERLİN

40,8749£% 0.17

GRAM ALTIN

2.458,25%0,92

ÇEYREK ALTIN

4.074,00%0,22

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Selçuk Bayraktar’ın katıldığı bir düğünde çakarlı araçlarla konvoy! Rezillik!

Selçuk Bayraktar’ın katıldığı bir düğünde çakarlı araçlarla konvoy! Rezillik!

Selçuk Bayraktar’ın katıldığı bir düğünde çakarlı araçlarla konvoy! Rezillik! Başarılı iş adamı Selçuk Bayrakjtar2ın katıldığı düğün sosyal medyanın gündemine oturdu, Çakarlı arabalar, lüks ve şaşafat2ın yer aldığın düğün öncesi konvoyda olan görüntülere tepki yağdı!

YAKIŞMADI SELÇUK BAYRAKTAR!

Almış olduğu destekler ile adından söz ettiren iş adamının katıldığı düğün ‘de olan görüntüler sosyal medyada gündem oldu! Selçuk Bayraktar henüz durumla ilgili konuşmazken, bir çok kişi bu kadar başarının ardından bu şekilde görüntü verilmesi olacak iş değil, aldığı kredileri tüketir, başarısına gölge düşürür denildi!

Ak parti seçmeni ise sosyal medyadan düğünün gayet normal olduğunu az bile yapıldığı belirtti!  Ak partili seçmenlerin bu tavrının ise daha sonra trol hesaplar olduğu, satın alınan v yeni açılan Ak troller odluğu görüldü!

REZALET SONRASI EMNİYET VE İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’DA AÇIKLAMA YAPMADI!

IŞIKLI UYARI SİSTEMİ TAKILABİLECEK ARAÇLAR HANGİLERİDİR?

Yalnızca geçiş üstünlüğüne sahip araçlara ışıklı uyarı sistemi (çakar vb.) takılabilmektedir. 2 Şubat 2021 tarihinde 31383 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Geçiş Üstünlüğüne Sahip Araçlar Hakkında Yönetmelik’e göre geçiş üstünüğü bulunan araçların zorunluluk olmadığı hallerde ise geçiş üstünlüğü hakkını kullanmasının yasak olduğu açıkça ifade edilmiştir.

Geçiş üstünlüğü bulunan araçlar: Ambulans, itfaiye, polis, jandarma, yol yapım ve bakımından sorumlu kar ve buz ile mücadele araçları ile son olarak makam sahiplerine verilen; korunan ve koruyan araçlardır.

Selçuk Bayraktar’ın yer aldığı videoda gelinin hiç gözükmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

Selçuk Bayraktar'ın katıldığı bir düğünde çakarlı araçlarla konvoy! Rezillik!

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’li iBB’nin İnanç Masası sorumlusu Fatma Yavuz: Seküler dostlarıma içkili ikram benden…

HIZLI YORUM YAP