BAE, Sedat Peker'in 'Deli Çavuş' hesabından paylaşım yapmasını yasakladı! Sedat Peker milletvekili olacak! | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • BAE, Sedat Peker’in ‘Deli Çavuş’ hesabından paylaşım yapmasını yasakladı! Sedat Peker milletvekili olacak!

BAE, Sedat Peker’in ‘Deli Çavuş’ hesabından paylaşım yapmasını yasakladı! Sedat Peker milletvekili olacak!

BAE, Sedat Peker’in ‘Deli Çavuş’ hesabından paylaşım yapmasını yasakladı! Sedat Peker milletvekili olacak! Ak partili atanmış bakan Süleyman Soylu ile yaşadığı sorunlardan sonra video çekmeye başlayan Reis Sedat Peker dünya gündemine bomba gibi düşen iddialar ile ortaya çıkmıştı!

BAE video yapmasını yasakladı!

Konuşmasını yasaklayan BAE ise Peker video çekmeyi durdurmazsa iade edileceğini yönünde iddialar vardı..

SEDAT PEKER MİLLET VEKİLİ OLACAK MI?

Reis Sedat Peker için bir diğer iddia ise millet vekili olacak ve maaş dahi almayacağı , aynı yönde bildiklerini anlatacağı yönünde.

Peker için nereden millet vekili olacağı düşünülürken, Ak partinin en fazla oy aldığı bir bölgeyi seçecek ve muhalefetin oy oranının düşük olduğu bir bölgeden vekil olarak seçilme ihtimalini düşünüyor. Kulislerde ise Muhalefet seçmenlerinin bu konuda bildiklerini anlatacaksa seçmen de oy verir dediği yönde iddialar var.

BAE, Sedat Peker'in 'Deli Çavuş' hesabından paylaşım yapmasını yasakladı! Sedat Peker millet vekili olacak!

PEKER SEÇİME YAKIN VİDEOLARINI YAYINLAYACAK

Sedat Peker için daha önce baykuş Haber’in ulaştığı bilgilere göre de açıklanan videolar tamamlandı, Sedat Peker’e herhangi bir şey olursa tüm videolar anında yayınlanacağı planını dahi yaptığı ve farklı kanallar ve kendi kanalı başta olmak üzere videolar anında aktif edileceği yönünde bilgiler var.

Sedat Peker’in seçime yakın helalleşme videosunu yayınlayacağı bildirilirken, İktidar partinin bazı vekillerinin videoların yayınlanması ile oy kaybına engel olunamayacağı da kulislerde diğer iddialar arasında. Peker’e yakın kişilerin Peker davasından vaz geçmedi, o vakti geldiğinde tüm bildikleri Türk milleti ile paylaşacak, şuan kısıtlama var. Bunu aşması için Peker’e baskı yapılıyor .. Reis Sedat Peker videolarını seçime yakın mutlaka paylaşacak iddialarını gün geçtikçe artıyor..

Saymaz şunları kaydetti:

“Peker’in yakın çevresine, ‘Seçime 2-3 ay kala söz verdiğim paylaşımları yapacağım. Helalleşme videosu dahil tüm hazırlıklarımı tamamladım’ dediği belirtiliyor. Videosunda, iktidar yanlısı bir işadamının İran-Mersin-Sabiha Gökçen bağlantılı trafiğini anlatacağı iddia ediliyor.

Yakın çevresinin Peker’e İstanbul, Sakarya veya Rize’den bağımsız milletvekili adayı olması yönünde baskı yaptığı ve ‘Geçmişte ‘Siyasete girmeyeceğim’ dedin. Şartlar değişti. Dilersen maaşını almasın. Ancak dokunulmazlık sayesinde rahatça hareket edebilirsin’ dediği savunuluyor. Peker’in öneriye sıcak baktığı savunuluyor.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

FERHAT AYDOĞAN, MÜKREMİN GEZGİN OLAYI HAKKINDA ORTACA İLÇE EMNİYETE ŞİKAYETÇİ OLDU!

HIZLI YORUM YAP