Sedat Peker Jandarma Genel Komutanlığına Cevap Verdi! | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Sedat Peker Jandarma Genel Komutanlığına Cevap Verdi!

Sedat Peker Jandarma Genel Komutanlığına Cevap Verdi! Yaptığı açıklamalar ile gündeme bomba gibi düşen Sedat Peker Jandarma Genel Komutanlığının böyle bir durum söz konusu değildir demesine Sedat Peker cevap verdi.

sedat peker jandarma

Sedat Peker daha önceki açıklamalarında Mehmet Ağar’ın oğlu Tolga Ağar isimli vekili yeldana kaharman cinayetinin sorumlusu olduğunu aynı zamanda genç kıza tecavüz ettiğini iddia etmişti.

Konu siyasi gündeme bomba gibi düşmüş ve Jandarma Genel Komutanlığı ise bu durumun olmadığını helikopter ile Tolga Ağar’ın alınmadığı belirtmişti.

Sedat Peker ise yaptığı açıklamalar ile yeniden gündeme geldi. 3. videosu ise merakla beklenirken, Süleyman Soylu henüz konuyla ilgili açıklama yapmazken. Kokain kullanımında ve Yurt dışından gelen Kokainin geldiği şirket için neden soruşturma açılmadığı konusunda henüz bir açıklama yapılmaması ise gündemde olan sıcaklığı korurken, gözler Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapacağı konuşma ve Sedat Peker’in 3. videosuna çevrildi, Sedat Peker jandarmanın yaptığı açıklamaya safdililik olur dediği görüldü.

Kullanıcılar ise Sedat Peker’in neden bu zaman kadar bunu açıklamadığını merak ederken Sedat Peker’in bu soruya 3.v videosunda cevap vereceği iddia edildi.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a YouTube canlı yayınında “128 dolar” tepkisi!

HIZLI YORUM YAP