Seçil Erzan Mahkemede, Fatih Terim'in adını mı verdi? | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Seçil Erzan Mahkemede, Fatih Terim’in adını mı verdi?

Fatih Terim’in adının geçtiği mahkeme ifadesiyle gündem sarsıldı. Seçil Erzan, Fatih Terim fonu adı altında onlarca kişiyi dolandırdığı iddialarıyla suçlanıyor. Hakkında 256 yıla kadar hapis cezası istenen Erzan’ın SEGBİS yoluyla mahkemeye verdiği ifade, çarpıcı detayları ortaya çıkardı.

Mahkemede tehdit ve şantaj altında olduğunu dile getiren Erzan, kendisini tehdit eden isimleri mahkeme başkanına açıkladı. Ayhan Akman, Fırat, Semih, Mimar Çetin’in enişteleri, Süleyman Aslan gibi birçok kişinin adını veren Erzan, bu kişiler tarafından para alıp vermek zorunda kaldığını belirtti.

Duruşma sırasında ise gergin bir diyalog yaşandı. Erzan’ın, Fatih Terim’in adının geçtiği an, herkesin donup kaldığı ifade edildi. Erzan, Florya’daki süreçte Fatih Terim’e para ödediğini ve onunla ilgili detayları açıklamaya başladığında mahkeme salonunda şok bir sessizlik hakim oldu.

Mahkeme başkanının “Kim bu insan?” sorusuna, Erzan’ın “Galatasaray camiasından birisi” cevabı geldi. Erzan’ın, Terim’in ayrıldığı dönemde her istediğinde para ödediğini belirtmesi, duruşmada dikkat çeken bir an oldu. Erzan, 2020 yılında Terim’e 300 bin dolar ödediğini ifade etti iddia edildi..

Mahkeme süreci sırasında yaşanan gerilim ve açıklamalar, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Erzan’ın ifadesi, Türkiye’de siyasi ve spor gündeminde önemli bir yer edindi

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ordu’da Fen Lisesinde Radikal İslamcı Işık Cemaati’nden Skandal Kitap Dağıtımı!

HIZLI YORUM YAP