Sapık Burhan dalgalı HDP'li çıkmış peki hangi tarikata bağlı? | GÜNDEM
DOLAR

32,4534$% -0.12

EURO

34,8087% -0.49

STERLİN

40,6440£% -0.43

GRAM ALTIN

2.443,26%0,31

ÇEYREK ALTIN

4.058,00%-0,36

a

Sapık Burhan dalgalı HDP’li çıkmış peki hangi tarikata bağlı?

Dün sosyal medyada paylaşılan iğrenç görüntülerle sahte cinci hocaların olduğunu ve önlem alınmadığı için gariban saf halkın ise tercih ettiğini gördük.

Toplam olarak 50 kişiyi aşmayan bir grup bir resim paylaştı, görüntüler de cinci hoca denen sapık adamın HDP destekçisi olduğu ortaya çıkılmış denildi, HDP’ye küfürler edildi, hesapları inceleyince iki tane sanatçı gerisi boş trol hesaplar, kopyala yapıştır cinsinden paylaşımlar.. iki sanatçı denen bu arkadaşlar ne daha geçen olan tacizici hocayla ilgili bir yazıları var nede başka bir taciz ve tecavüzle.

Asıl sorun şu hadi adam HDP’li olsun diyelim peki şu cemaatten veya bu tarikatta bağlı deyip, tecavüzcü tarikat diyebilirsiniz, işte bunu diyemedikten sonra kime ne anlarsınız boş, esenler gibi bir yerde bunu yapıyorsa bilinki bir tarikata bağlıdır. . Önemli olan tarikat, kimse kendi başına okuyup büyü yapamaz. Vardır bir hocası araştırılması gerek, resimler benzer ama gerçekten HDP toplantısına gitmişmi kaç yılında gitmiş belli değil, çözüm süreci içinde gitmiş olabilir eğer resimde görünen kişi oysa. Emniyet dahi bilgi vermeden burhan dalgalı için isimsiz hesaplar bazı paylaşımlar yapması da manidar..

Partisi önemli ama hangi tarikata bağlı Burhan dalgalı isimli sapık? Zaten o bölgede 3 tarikat var.

Aktroller de hemen kılıfı bulmuş, zaten HDP’li, zaten Ekrem oy istemiş algısı yapmaya..

Birkez daha uyarmak lazım emniyetin işini zorlaştıran pelikancı medya, bırakın emniyet görevini yapsın, kimmiş nereye üye bakalım. Ama hangi tarikata bağlı onada bakalım..

Bu işin gerçi partisi, meshebi olmaz bu toplumsal bir yaradır, çözmek de diyanete bağlı. Diyanet görevini yapamıyor insanlara umut veremiyorsa o onların sorunu ki yapsa bunlar bu çağda olmaz.

Bu arada burhan dalgalı için HDP açıklama yapmadı.. Bu arada resimde ki kişinin o olmadığını gösteren deliller mevcut deniyor..

Ben iki resim paylaşayım burada.

Takip ettikleri çoğu isim ise çok manidar.. yani AKParti hükümetine yakın isimleri takip ediyor, buradan akpartili olduğu için değil hangi partili olursa olsun önemli olan bu dini bu hâle getiren kişilerden kim hesap soracak? Ebabil mı, yoksa bir melek inip sopayla kovalamasını mı bekliyor bu cahil halk! Bunca kötülüğün içinde Allah’ın bize lanet etmesinde ne yapsın sizin aptallıklarınızı müslümanlar çekiyor..

 

Daha fazla bilgi varda ne siyasi partileri nede tarikatları bu işe katmak bana yakışmaz, ama Twitter’da aha HDP’li demek de saçmalık oluyor.. her parti içinde vardır bu takım insanlar önemli olan düzeltmek için ne yaptın?

Ersoy.k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bakanlık duyurdu: Oruç Reis faaliyetlerine devam edecek 

HIZLI YORUM YAP