Sahte şeyh ve müritleri ismailağ cemaati gerçekleri görmüyor! | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Sahte şeyh ve müritleri ismailağ cemaati gerçekleri görmüyor!

Bu yazı burada ebediyen durmalı, bu yazı yeri geldiğinde gerçekleri bir Osmanlı tokadı gibi vurmalı birilerinin yüzlerine..

Ey İsmailağ cemaati mensupları sözüm size! Siz ve sizin gibi gerçeği saptıran binlere.. hesap günü geldiğinde içinizde olanları bilen Allah c.c nasıl hesap vereceksiniz?

Tabiki bu yazıda birşeyler öğrenmek isteyen, ilim öğrenmek isteyene sözümüz yok olmadı olamaz.

Halidi kolu büyük bir oluşum şüphemiz asla yok. Lakin haddini aşan karalara sözümüz var. Hemde onlardan önce gelmiş Evliya ile, Hz. Peygamber ile cevab var, cevap.

Kıymetli müslüman kardeşlerim, şeyh uçmaz ama Sofi uçurur. Daha dünü bilmeyen, yarını nereden bilecek değil mi. Konuya bir girelim.

İçimde yaradır yara, hemde öyle bir yaraki bu anlatamam ama izah edeyim.

15 temmuz öncesi fetö denen alçak için sözde Mahmut efendi ona Fethullah demeyin hoca efendi deyin demiş, kim demiş Mahmut efendi demiş?

Ben duymadım ondan! Bunu dediğine inanmayan birisiyim. Bunu dile getiren kim Cübbeli!

Darbe girişiminden sonra çok sevdiğim Fatih Altaylı yanlış bilmiyorsam sordu Cübbeli Ahmet hoca ya zamanında böyle dediniz ne oldu?

Cevap çok basit efendim bizde sorduk onu hocamıza bize dedi ki şeytan insanı kandıra bilir!

Bu nasıl bir anlayış ve anlatış.

Allah’ın ayeti sabit, Allah’ın seçkin kulları aldatılmaz. Onlar için üzüntü yoktur!

Sizde Mahmut efendi öyle demiş inanmıyorum kardeşim, inanmıyorum. İslam’a hizmet etmiş bir adam fetö hainini tahmin edemeyecek mi? Binlerce kişinin torpille sınavlarda kopya çektiğini ateistler bilecek Mahmut efendi bilmeyecek!

Bu işte bir iş var ve ortaya çıkmalı. Birisi bizi aydınlatsın, bunu ilk ağızdan duyalım ben cübbelinin sözüne itimat etmem.

Neden! Abdulkadir Geylani Hz yol bilmeyenle yola gitmeyin dediği için, yine halidi kolundan Abdülhâlik Gucdüvânî sözleri üzerine inanmıyorum Cübbeli Ahmet denen kişiye!

Bu yazı kendini bilmezlere, o tarikata zarar verenleredir. Bunun ben siyonizm işi olduğunu düşünüyorum, çünkü mahmut efendinin siyasetle işe olmaz.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fethiye’de facia: Çok sayıda ölü var

HIZLI YORUM YAP