Rüyada Altın Görmek Ne Anlama Gelir, Altın Bulmak | GÜNDEM
DOLAR

32,4694$% -0.07

EURO

34,7100% -0.77

STERLİN

40,4660£% -0.84

GRAM ALTIN

2.435,88%0,00

ÇEYREK ALTIN

4.044,00%-0,22

a

Rüyada Altın Görmek Ne Anlama Gelir, Altın Bulmak

Rüyada altın görmek neşeye ve isteye ulaşmaya ve rahat etmeye yorumlanmaktadır, Görünen altına göre duruma göre rüya tabiri değişebilir.

Rüyada altın bulmak: Maddi manevi olarak mutlu olacağınız anlamı taşır, Fakat bu mutluluğu elinizde tutmak için akıllı ve kibre kapılmamamız gerekmektedir, Bu rüyada iki çeşit vardır, Altın bulan kişi sorumluğu artar, manavı olarak ise gözler üzerinde olacaktır.

Rüyada gram altın görmek: Kişinin bazı atılımlar yapacağı anlamı, taşır burada iki farklı yorum olmakla birlikte sevinç ve gam aynı anda görünmektedir, Atılacağınız  iş şayet hayırlı ise mutlu olma ihtimaliniz yüksek fakat başkalarını üzmek ve fırsatçılık anlamında ise gam ile keder ile geçireceğiniz günler anlamı taşır. Para kazanacağınız anlamı zayıfta olsa vardır, Fakat parayı elinizde tutmayı başarmanız gerekir. Fırsatlar elinize ulaşacak.

Rüyada birinin altın vermesi: Fikir alış verişi taşımakla birlikte, altın elinize geçecek fırsatları sizlere sunmaktadır. Aynı zamanda birisinden fikirler alacağınız anlamı taşır.

Rüyada Altın toplamak: İşsiz birisi için rahat bir işe gireceği anlamı taşır, Burada iş tercihiniz size bağlıdır, Elinize bir çok imkan geçecek. Fırsatları mutlaka değerlendirin.

Rüyada altın bulmak ve saklamak: Kişinin dünya işleri ile çok uğraştığının ve bunun bir kazancının olmadığına işarettir, Kazandıklarınızı mutlaka paylaşın ve mutlu olmaya çalışın.

Rüyada altın aramak ve bulmak: Kişinin işleri için bir çok fikir edindiğini aynı zamanda elinde imkan olduğunu bunları hayata geçirmek için doğru zamanın geldiğini işaret eder. Maddi olarak bazı kayıplar olacak fakat bunu atlatacaksınız sabırlı olun pes etmeyin.

Sizler eğer rüyanız ‘da altın gördüyseniz ve farklı bir şekilde altına sahip olduysanız veya yorumlar içerisinde görmediyseniz yorum olarak yazın 24 saat içerisinde uzmanlarımız sizlere rüya yorumunu yorum olarak eklesin..

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Tamer Özsoy TÜGVA yöneticisi: Türkiye Cumhuriyeti’nin savcılarına sesleniyorum, ilk başta beni sonra tüm sorumluları yargılayın

HIZLI YORUM YAP