Reis Sedat Peker Destekçisi Deli Çavuş Ali Osman Akat'ı 15 günde nasıl tahliye ettiniz? | GÜNDEM
DOLAR

32,4778$% -0.09

EURO

34,8599% -0.03

STERLİN

40,8244£% 0.07

GRAM ALTIN

2.419,23%-0,10

ÇEYREK ALTIN

3.958,00%0,00

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Reis Sedat Peker Destekçisi Deli Çavuş Ali Osman Akat’ı 15 günde nasıl tahliye ettiniz?

Reis Sedat Peker Destekçisi Deli Çavuş Ali Osman Akat’ı 15 günde nasıl tahliye ettiniz?

Reis Sedat Peker Destekçisi Deli Çavuş Ali Osman Akat’ı 15 günde nasıl tahliye ettiniz? Hayatına yurt dışında devam eden Sedat Peker destekçisi olan deli çavuş isimli twitter kullanıcısı, geçtiğimiz hafta tutuklanan Ali Osman Akat isimli kişinin kokain operasyonundan sonra nasıl serbest bırakıldığına dair twitter mesajları paylaştı.

Diğer iki sanık tutuklu olduğu belirtilmişti, Konuyla ilgili emniyetin olayı genişletebileceği ve Ali Osman Akat için yeniden tutuklama talep edilebileceği sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından gündeme geirildi.

( Mesajlarda hakaret içerek yerler * işareti eklenmiştir. )

Deli Çavuş şu paylaşımlarda bulundu

Cennet mekan Muhsin Yazıcıoğlu’nun koruma polisi bir iki gün içinde çıkacağı mahkemede şahitlik yapacaktı. O da kaza ile öldü(!) Amerika’daki Watergate skandalı iki gazetecinin önemsiz bir olayın üstüne gitmesi ile ortaya çıkmıştı. Lütfen kaza süsü verilmiş bu olayın üstüne gidin!

Uruguay’da yaşayan bir Türk vatandaşı Meksika’da gezmeye gidiyor. AZTEKA bankası vatandaşımızın verdiği doları bozmuyor. Gerekçe de Türkiye’nin şüpheli ülkeler listesinde olması. Yüzlerce kilo kokaini “Yanlışıkla yollamışlar” diyen Ali Akat’ı 15 günde tahliye edersen olacağı budur.

Yüce Allah sizin belanızı versin lan! Yüzlerce kilo kokaini “Yanlışıkla bana yollamışlar!” diyen gerçek baronu tahliye ettiniz de kokainin Türkiye’ye geleceğini söyleyen Alman polislerine bu rezilliğinizi kapatabilmek için ne diyeceğinizi hiç düşünmediniz mi? Rezilsiniz lan!!!

O vakit geldiğinde ben size neler anlatacağım neler! Deli olacaksınız! Ses kayıtlarıyla,WhatsApp yazışmalarıyla anlatacağım her şeyi.Tüm bunlar bittikten sonra da kendim dahil tüm vatanseverlere, yurtseverlere normale dönebilmemiz için tedavi seansları yapacağım. Bende söz namus!


NE OLMUŞTU

Yurt dışından kargo yoluyla uyuşturucu ithal ettiği iddiasıyla eski Türk- Amerikan İş Adamları Derneği (TABA) Genel Başkanı ve bir kozmetik markası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat’ın da aralarında bulunduğu 3’ü tutuklu 6 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşmasında, tutuklu sanık Akat’ın adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verildiği ortaya çıktı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mahkum Yakınları Sözcüsü Ferhat Aydoğan İzinlerin Uzayacağını Söylemişti

HIZLI YORUM YAP